Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: odlična a povoljna sredstva za šišćenje

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno odlična a povoljna sredstva za šišćenje

Dakle što ste otkrili da je dobro i efikasno, a povoljno za čišćenje u kućanstvu
    Muller sredstvo za odvode u prahu (bijela boca s crvenim čepom) 19 kn
    Muller Null Null 00 sredstvo za kamenac u Wc školjci u prahu (plava boca s bijelim čepom) 19 kn čini mi se
    Bilik Essigriniger na bazi octa-odlično čisti pločice u kupaonici, tuš kabinu, kamenac, slavine..6 kn 1 l (može se presuti u špric bocu pa traje..a savršeno je.
    Labud-Premetal za pečnice i roštilje, probala sam svašta al ovo je mrak!cca 19 kn (Konzum)

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

"Bilik Essigriniger na bazi octa-odlično čisti pločice u kupaonici, tuš kabinu, kamenac, slavine..6 kn 1 l "
    gdje ovo kupuješ?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja sam zadovoljna s linijom W5 iz Lidla. Ponekad kupim i nešto drugo, ali tablete za suđericu, sredstvo za uklanjanje kamenca, sredstvo za odmašćivanje, deterdžent za ručno pranje suđa i krem sredstvo za ribanje kupujem njihovo. Isto, tablete za čišćenje wc-a.

Mueller mi nije pri ruci pa ne znam, hvala na informaciji - reći ću mami, ona kupuje kod njih.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u milleru je to Blink sredstvo

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Konzumov DAX-univerzalno sredstvo za odmašćivanje (21 kn) , oduševljena !

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

imam i to, al Permetal je bolji

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Froschovo univerzalno sredstvo s octom, deterdženti za suđe i tekući deterženti za wc školjku!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    u milleru je to Blink sredstvo
    hvala
    piše bilik, pa sam mislila da je nešto novo

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

DM-ov denk mit sapun za skidanje mrlja s rublja, nešto sitno kuna (5-6) a daleko bolji od ostalih fancy sredstava. od kad sam to otkrila, vanish i slično više ne kupujemo.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    DM-ov denk mit sapun za skidanje mrlja s rublja, nešto sitno kuna (5-6) a daleko bolji od ostalih fancy sredstava. od kad sam to otkrila, vanish i slično više ne kupujemo.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

DMov Denk Mit prašak protiv mrlji i za izbjeljivanje rublja (prodaje se u kantici koja liči na Vanish, samo je bijele boje) košta nekih 13 ili 15 kuna, a zaista je djelotvoran

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zadovoljna s linijom W5 iz Lidla. Ponekad kupim i nešto drugo, ali tablete za suđericu, sredstvo za uklanjanje kamenca, sredstvo za odmašćivanje, deterdžent za ručno pranje suđa i krem sredstvo za ribanje kupujem njihovo. Isto, tablete za čišćenje wc-a.
    sa W5 sam i ja jako zadovoljna, jedino još nisam probala njihove tablete za sudjericu - znači dobre su?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    DMov Denk Mit prašak protiv mrlji i za izbjeljivanje rublja (prodaje se u kantici koja liči na Vanish, samo je bijele boje) košta nekih 13 ili 15 kuna, a zaista je djelotvoran
    i ja sam ga koristla dok nisam otkrila Lidlov, taj mi je bolji.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam ga koristla dok nisam otkrila Lidlov, taj mi je bolji.
    Baš ću probat njihov, i te tablete za suđericu iz Lidla. Hvala

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

E a ja kupila onaj Era prašak za veš i super je, jako dobro opere veš i fino miriši, a košta 6 kg, nekih 50 kn. u Konzumu.

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Frosch univerzalno sredstvo s octom - za kupaonu, kuhinju,pločice,štednjak - fantazija ( oko 12 kn, a trajeeeeee)
    Dm sapun za mrlje,natrljati i u vešmašinu- skida sve ( oko 5 kn )
    Permetal - za pećnicu nema boljeg,samo je jako pa treba imati rukavice i luftati,i to kad nema djece u blizini
    W5 maramice dezinfekcijske maramice iz Lidla ze brzo brisanje koječega, najviše daske od školjke ( oko 17 kn i traju, ima ih 80 komada )
    Za odvode - natrpati sode i alkoholni ocat - svi "mirisi" nestanu

eto, to je to, i davno sam odustala od kupovanja koječega novog koje, navodno,samo pere,a bez struganja i ribanja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    sa W5 sam i ja jako zadovoljna, jedino još nisam probala njihove tablete za sudjericu - znači dobre su?
    Da, dobre su. Troslojne.

Dobro je i njihovo sredstvo za uklanjanje mrlja (bolje nego Vanish, a manje košta).

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

meni se to pre wash sredstvo iz Lidla nije pokazalo dobro. neke majice je uništilo-skinulo boju, a neke fleke nije skinulo. tu sam na tekućem Arijelu koji skida sve, a probat ću i taj dm sapun.tabl. za suđericu u dm-u kupujem one s folijom što se trpaju zajedno.

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Meni recimo tablete za mašinu za suđe iz Lidla baš i nisu nešto, suđe mi nikad ne izgleda onako glanz čisto. Evo sve čekam da ih iskoristim do kraja pa se vraćam na DM-ove.

Sapun za mrlje iz DM-a - super!

Iz Lidla neke univerzalne jeftine vlažne maramice, spasile me oko štednjaka, stvarno super počiste, samo brzinski pređem s njima svaki dan i štednjak je uvijek čist (iz DM-a mi nisu tako dobre, i nema šanse da skinu nešto ako imalo odstoji)

silkica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam w5 linijom iz lidla isto zadovoljna:deterdžent za suđe,tablete za suđe,miris za suđericu,osvježivač za wc školjku(onaj cvjetni-roze-predobar je!),tablete za wc školjku,sredstvo za staklo,za kupaonu...
    Ranije sam koristila fosh,bila sam zadovoljna,ali mi je ova lidlova linija ipak povoljnija.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Podižem! Molim raspišite se

Apsu avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Za sjaj pipa i plocica, nista mi nije kao ovo: https://www.google.hr/search?q=frosh...UZ01TlNzGHM%3A
    Kad sam prvi puta prosla s njim preko pipa ostala sam gledati jos par minuta u nevjerici, kao novo, tek kupljeno!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Jel ima nešto za čistiti bez napora unutarnju stranu staklenih vrata od tuša. Grozno mi se sakupljaju kapljice vode i ostaje kamenac.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja to s sredstvom iz DM-a cistim, na ovoj slici u lijevom desnom kutu, tamno plava bocice. cijena 9.90 kn.

e da stim samo cistim kamenac. ne znam di ima onaj premaz. tj. godinama se tjeram da odem u onaj nano nesto ducan na kod selske, tamo valjda imaju te premaze. sad idem googlat. nisam dugo
    Posljednje uređivanje od spajalica : 31.08.2016. at 07:43

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cathy vidi ovo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nakon kolko vremena/pranja treba ponoviti postupak?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemam pojma. nasa je na pocetku imala taj sloj bas je bilo super, a onda sam je ja ocitstila s limunskom kiselinom i od tad ga nema. ima tome vec par godina i ja od tad razmisaljm morala bih, a nikako. mozda me sad Cathy i natjera. evo ima i ovo

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ovdje ima i cijena

ajd nek se neko javi ko je u stvarnosti to i koristio pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
    Posljednje uređivanje od spajalica : 31.08.2016. at 07:56

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    nemam pojma. nasa je na pocetku imala taj sloj bas je bilo super, a onda sam je ja ocitstila s limunskom kiselinom i od tad ga nema. ima tome vec par godina i ja od tad razmisaljm morala bih, a nikako. mozda me sad Cathy i natjera. evo ima i ovo
    Dobra fora! Nisam znala za to.

Ja muku mučim sa sivim sudoperom od silgranita. Sudoper je dobar, ali kamenac se cijedi iz jednoručne slavine i to mi je teško očistiti. Obično uzmem solnu kiselinu i sa štapićem za uši ribam pomalo, da ne zalijevam, ali možda ima kakvo pametnije rješenje. Imam mehanički razbijač kamenca pa slavina ne zapinje, ali taj "mulj" od kamenca se svejedno taloži na slavini izvana pa ju svaki čas moram ooooprezno čistiti.

Moram sad pregledati ove vaše linkove, valjda ću naći nešto djelotvorno.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ja to s sredstvom iz DM-a cistim, na ovoj slici u lijevom desnom kutu, tamno plava bocice. cijena 9.90 kn.

e da stim samo cistim kamenac. ne znam di ima onaj premaz. tj. godinama se tjeram da odem u onaj nano nesto ducan na kod selske, tamo valjda imaju te premaze. sad idem googlat. nisam dugo
    Hvala Spajalica.
    Ja imam to nešto iz DM-a, ali smrdi ko vrag i moram biti u tuš kabini dok špricam jer su stakla polukružno preklopna.
    A trenutno mi je to neizvedivo. (Djecu ne želim tjerati da to rade.) Budem onda pričekala još neko vrijeme. Ovj nano premaz je fora, budem se raspitala po dućanima sa kupaonskom opremom po Zagrebu, sigurno ima da ne idem baš u Zaprešić po to.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja za suđericu ne koristim tablete već gel - lakše se dozira i navodno je bolji za suđericu

uglavnom ovaj Finish od 2x650 ml u Konzumu košta 90 kn, a isti u DM-u samo 65 kn (a i manje ako koristim 25% popusta)
    u svakom slučaju je baš isplativo (piše na njemu za 26 pranja, meni sigurno i više jer ovisi o programu tako doziram gel), super pere

https://www.konzum.hr/klik/?gclid=CI...-max-gel-1-3-l

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja za suđericu koristim prašak, iz Mullera - vrećica nam traje nekoliko mjeseci. košta mislim ispod 30 kn.
    Suđerica radi jednom dnevno

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma ja sam kliknula zapresic radi mene, imaju oni i uducane po ZGB. ovo sto sam ti linkala ne smrdi koliko znaju druga sredstva smrditi. ono nije spricalica vec je gusce pa mozes staviti na spuzvicu.
    i ja perem kad sam u kadi. ne znam kako bi drugacije. moja tus kabina je velika (120x80).

Evo nasla sam da postoji neka spuzvica zuta u muelleru koja skida kamenac. hvale je na mame i bebe. od ove tvrtke

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    ja za suđericu koristim prašak, iz Mullera - vrećica nam traje nekoliko mjeseci. košta mislim ispod 30 kn.
    Suđerica radi jednom dnevno
    ja iz DM-a jer mi je blize. a ako se zateknem u muelleru onda od tamo. sad koristimo najcesce DMove s folijom koja se ne skida. Po zelji MMa i sina mi (eto odgajam ljenguzu)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

probajte gel, lako je dozirati, samo uliješ, meni se prašak uredno porasipa posvuda

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

koristila sam i gel. al od kad sam prepustila rukovanje perilicom muskom dijelu fimilije, ispunjavam njihove zelje. dakle tableta koja se samo stavi. mala cijena za moj veliki dobitak
    Posljednje uređivanje od spajalica : 31.08.2016. at 09:48

marle avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Jel ima nešto za čistiti bez napora unutarnju stranu staklenih vrata od tuša. Grozno mi se sakupljaju kapljice vode i ostaje kamenac.
    ja čistim s octom. ako ti smeta miris možeš ubaciti par kapi nekog eteričnog ulja pa će fino mirisati nakon čišćenja

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    ... Sudoper je dobar, ali kamenac se cijedi iz jednoručne slavine i to mi je teško očistiti. Obično uzmem solnu kiselinu i sa štapićem za uši ribam pomalo, da ne zalijevam, ali možda ima kakvo pametnije rješenje. ...
    Možda da probaš omotati krpu koju ćeš umočiti u solnu kiselinu oko slavine, ostaviš ju neko vrijeme da djeluje i onda probaš očistiti? Ja svoje slavine omotam tako samo ih umočim u ocat (hrpu stvari u stanu čistim s octom i sodom ) pa onda nakon nekog vremena obrišem i to je to.

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni je ocat za skidanje kamenca zakon. Najviše mi se hvata na glavi od tuša. Onda zagrijem ocat, ulijem u posudu pa potopim ili u vrećicu pa zavežem oko glave tuša. Sve skine.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    probajte gel, lako je dozirati, samo uliješ, meni se prašak uredno porasipa posvuda
    ja pak sve prolijeva. Ovak uzmem prašak žlicom, i žlicu odmah stavim u pranje

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja isto stavim ocat na čarobnu krpi i trljaj

zna bit tereapeutskog djelovanja, ali iskreno nisam pod tolikim stresom, tako da ako ima jednostavnije rješenje, pristajem

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

limunska kiselina nema ostar neugodan miris kao ocat, pa eto kome smeta miris nek se prebaci na limunsku. a i efikasnija je.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

limunska kiselina nema ostar neugodan miris kao ocat, pa eto kome smeta miris nek se prebaci na limunsku. a i efikasnija je.
    cisti li netko kuhalo za vodu limunskom kiselinom?

ako da - koliko stavljate?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja, ja sve odokativno. sorry. ako nije sve otopilo dodam.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i moje pitanje, da li kuhalo nakon čišćenja limunskom kiselinom sljedećih nekoliko kuhanja vode bude užasno bučno?
    kako me to živcira

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

prvi glas, a na sve zvukove sam osjetljiva. zbog toga smo kupili i novi frizider. i on na kraju nije tih (al ne smijem traziti opet novi, ovaj je bio najtisi na trzistu)

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prvi glas, a na sve zvukove sam osjetljiva. zbog toga smo kupili i novi frizider. i on na kraju nije tih (al ne smijem traziti opet novi, ovaj je bio najtisi na trzistu)
    Joj, baš mi je neki dan suprug objašnjavao razliku između 50 i 54dB, trebamo novu suđericu a s obzirom da je kuhinja povezana sa dnevnim boravkom moramo paziti na buku.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni ti svaki put, nakon što očistim kuhalo od kamenca, sljedeća 3-4 kuhanja vode budu buuučnaaaa
    tako je na dva različita kuhala

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Svašta, baš ću obratiti pažnju... do sad nisam skužila.
    Od kojeg materijala ti je kuhalo?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja, ja sve odokativno. sorry. ako nije sve otopilo dodam.
    zlicica na pola litre vode?
    to bi bilo ok?

Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Spajka, ti si ko MM. Čim otvoriš oči, već si na mobu. Njemu opsesija igrica, tebi Rodin forum!
    Ja vjerna Labudu - koristim Sanitar strong za sanitarije (kad zakrdašim, HCl je uvijek pri ruci pa u par sekundi ode kamenac s keramike, plastične kade - ali oprez, ne smije na pipe!!!!, a 2x/god sa solnom operem i tegle od cvijeća iznutra i podloške od cvijeća, onaj grdi nakupljeni kamenac). Koristim Arf za staklo. Za suđe, a to traje godinama Čarli ili Likvi, draži mi Likvi (kupujmo hrvatsko ). Za suđulju tablete na koje naletim da su cca 0,50 kn/kom na sniženju. Sol, sjajilo, miris za suđulju nabavljam u Kauflandu, neka njihova marka.
    Permetal za pećnicu zakon! Morat ću probati i za roštilj, vidim da i taj imaju.
    Saponii sam vjerna i s deterdžentima za veš - kupujem Nilu color, Black, njihov omekšivač Ornel, obično 5 l za 30 kn - u Plodinama, Kauflandu kad je akcija. Za bijelo ne preferiram Faks i Rubel. Imaju preintenzivan miris, prežestok. Volim Tide, Persil, ovisi kaj naiđe. Kuma mi poklonila nedavno Ariel kapsule s deterđentom i Silan omekšivačem koje se stave direkt u mašinu. Predobra stvar! Oduševljena!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •