Jučer sam ugledala prekrasnu "kožnu" jaknu za nekakvih 300-tinjak kuna. Je li netko kupovao kod njih takvu jaknu i kakve je kvalitete. Mogu li očekivati kakav popust uskoro da se ne zaletim.![]()
Jučer sam ugledala prekrasnu "kožnu" jaknu za nekakvih 300-tinjak kuna. Je li netko kupovao kod njih takvu jaknu i kakve je kvalitete. Mogu li očekivati kakav popust uskoro da se ne zaletim.![]()
Kod kupovanja takvih jeftinijih stvari u startu ne očekujem da će potrajati ne znam koliko dugo. Kod njih sam znala kupovati dječje stvari. Uglavnom su ok za te novce. Jedina zamjerka do sad mi je bila na jednoj dječjoj majici, koja je bila iz kataloga (znači prilično niska cijena), nakon pranja se pojavila rupa ispod slike naprijed. Stavila sam gumbić preko i ne vidi se. Ali kako sam već napisala koliko para toliko muzike.
ja sam kupovala za sebe i šeficu uglevnom pamučne majice, no bilo je tu za nju i hlačica i jedna jakna proljetna sa svim sam zadovoljna.Cijene nisu nabrijane a stvari su ok po meni.
Nekoliko sam stvarčica kupila za sebe (ljetni kombinezon i haljinica) i L (zimska jakna, jedna majica) i zadovoljne smo s obzirom na uloženo. Slažem se s tim da su cijene prihvatljive s obzirom na neke druge dućane. A što se tiče rupica, nakon prvoga pranja mi se pojavile na Ianinoj majici kratkih rukava i hlačicama (a nisu bile jeftine). Tako da sve ovisi na što se naleti.
pa 300 čuna mi se ne čini mali novac
jesi li gledala u h&m-u?
davno sam bila kupila majicu dvije za kikača po cijeni od kojih 35,00 kn (ne sjećam se), ali bila je OK
Takko mi je od nedavno otrkice....obukla sam starije dijete u takka od glave do pete :D
Roba je periva, izdržljiva, ne ispiraju se boje....a jako je povoljno....
Sve što am uzela vrijedi svake lipe....
i meni je takko ok, sve sto sam kupila (za sebe i klince) je sasvim u redu, jako sam zadovoljna omjerom kvalitete i cijene.
jedini minus (veliki) im je sto ne primaju Amex![]()
Ja tamo kupujem za sebe - imaju velike brojeve po ok cijenama. Kvaliteta mi je ok, lanene hlače su se brzo ofucale, ali ostalo mi je dobro. Kožnu jaknu nisam kupila.
Posljednje uređivanje od Mater Studiorum : 23.10.2011. at 20:50
Gdje su dućani? Na njihovoj stranici piše samo adresa. Pretpostavljam da je Lanište - Arena, a Donja Bistra? Koji je to šoping centar?
@MarijaP - Jedan je u Garden Mallu u Dubravi.
Njihovo donje rublje i za djecu i za odrasle je za svaku preporuku!
Predobar, mekani, a kvalitetan pamuk,sličice se ne pokidaju u pranju ni nakon godinu dana vešmašine.
I meni se sviđa taj dućan, krpice su mladenačke, moderne, a nisu preskupe (osobito kad imajuu sniženja). I traju mi normalno, peru se, a ne ispiru, sasvim OK.
Meni je isto ok, iako se za veličinu 134 mora dobro prokopati (kod cura). Za frajera sam tam kupila 2x hlače i trenirku (tj. odvojene dijelove, jer komplete ne prodaju) i sve mi je bilo ok. Imaju dobar dizajn i materijale. Jedino kaj sam zadnji put kupila za curku gornji dio trenirke i doma našla rupicu na rukavu, ali je zato cijena bila 35 kn (no nije bila označena kao roba s greškom....ni ne znam da li imaju tak odvojenu robu, kad promislim).
sad sam dobila letak na kojem su kuponi za tri artikla po izboru -20 %...fino, hvala im
ja sam tamo mužu kupila donji dio trenirke xl, toliko se stisnuo kod prvog običnog pranja na 40 da mu je sad 20-ak cm prekratka![]()
Takko me oduševio jer možeš zamijeniti njihovu robu, bez računa! Čak ne moraš imati ni etiketu.
Ja bih na mjestu vas cura otišla reklamirati te rupice (od pranja). Ak su toliko normalni da ti bez beda zamijene bez računa, onda mislim da bi mogli i lošu robu.
pužić, hvala za info o letcima! Naš je sigurno još uvijek doma, moram još nabaviti nekoliko njih, trebalo bi mi dosta stvari. Jel možda znaš otkad vrijedi akcija? Ja sam prije mjesec-dva na istoj takvoj akciji kupila Jani zimski kaput (dugačak do koljena) za 200 kn.
MM si je kupio par ljetnih majci, dobro se drže, samo jedna dobila misterioznu žutu flekicu nakon par pranja.
popust vrijedi od 26.10-30.10 odnosi se na sav asortiman osim onog u letku!
O mrak, taman u srijedu imam rupu koju sam mislila popuniti shoppingom! Iju što volim kad mi se potrefe obaveza i popusti!
Prijavi se na njihov newsletter, pa možeš printati kupone.![]()
http://www.takko-fashion.com/hr_hr/vip-loza.html
ne priznaju se kuponi s bilo kakvim drugim popustima, ne samo na katalog
i ja sam dobila taj newsletter,al neću koristiti popust, pa ako netko hoće, prosljeđujem ga na mail. 3 kupona sa 20% popusta svaki na 1 artikl, iskoristivo do 30.10.
Posljednje uređivanje od bilbo7 : 25.10.2011. at 20:34
pa dijele te newslettere po sandučićima (mnogi to bacaju) tako da si možeš nakupiti koliko god ti treba
u buduće ako ti treba samo reci..kod nas to većinom ignoriraju stanari u zgradi