-
Bljuckanje i osip po licu
Pprije jedno mjesec dana E. je imao prilicno jak osip po licu, onako crveno, ljustilo se i svrbilo. Prvo sam mislila da nije AD, isli smo kod pedijatra, i dao nam je nekakvu kremu, nakon par dana mazanja mu je proslo. Poslije sam mu jos koji put namazala Pvlovicevom i sve super.
Ni dalje mu se tu i tamo pokaze malo crvenoga, i to sam primjetila bas na mjestima gdje bljcne, i ako mu to odmah ne obrisemo mokrom vaticom tj. operem odmah mu se kao upali.
Tek sam si kasnije povezala da je onaj prvi put kada mu je lice bilo bas jako crveno , se bio zbljucko bas sav po licu, MM ga je obrisao malo gazicom samo, ja poslije kada sam dosla nisam ga mogla drzati koliko je smrdio od toga, morali smo ga ici odmah okupati.
Sada ga obavezno svako malo obrisem to vodom, ali npr. sinoc je valjda tokom noci malo izbacio i jutros odmah crvena flekica ispod oka..
Je moguce da je od toga stvarno da mu toliko nagrize kozu?
-
moguće je
mi smo imali problema sa osiopom i crvenilom koje se ljuskalo na licu, pa kada sam pitala doktoricu rekla je da je često kod jece problem kiseline koja se izbljuca. Nama nije bilo do toga, jednostavno je bila takva faza, sve se očistilo i povuklo, sa puno mazanja uljem i kapanjem ulja u vodu dok ga kupam. Nema poslje više nikako osipa
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma