moja beba ima punih 10 mjeseci i 7 zubica i do prije 10tak dana je jela sta joj god napravim za rucak - od povrca, mesa, palente samo nije voljela rizu. Ali zadnjih 10tak dana ne zeli jesti i sta joj god napravim samo okrece glavu ili stisne usta tako da je ne mogu prevariti ni da proba.
Probala sam joj davati voce narezano na male komadice i to jako slatko pojede npr. sljivu, krusku... a npr. ako joj narendam krusku ili jabuku nece da jede.
Ja pretpostavljam da je spremna za finger food tj. malo vece komadice hrane. Ali mama ne zna kako to napraviti![]()
Jucer sam probala - skuhala karfiol, mrkvicu i malo piletine. Kad se skuhalo to sam izgnjecila, ali sam izvadila iz vode i to je bilo takoooo fuuuuuuj bezukusno. I naravno opet nije htjela jesti
Molim vas pomozite - kako pravite hranu da je samo usitnite vilicom? Kako tikvicu, krompir? Meso? Kada dodajete masl.ulje ili maslac? kako tu dodati palentu? Da li napravite kao gustu juhu sa onom tekucinom u cemu se kuhalo ili?
Vjerojatno je to jako jednostavno i mozda smjesno pitanje al... mozak zablokirao![]()