-
Konstantan proliv ili ne ?
Ovako opet imam nekih dilema i kao uvijek javim se prvo vama jer dajete najbolja rijesenja 
Mojoj maloj je sada 8mj,imala je proliv par dana i pelenski osip od toga,isla sam pedijatru,rekao da sto vise dojim sto i radim i dajem joj rizu,mrkvu i nekad krompir,i caj od sipka vadila sam joj i krv i ima povisene leukocite,dobila je sirup i danas sam ponovo vadila pa sutra idemo na kontrolu da vidimo jesul se smanjili.
Mene sad zbunjuje sto ona i dalje nekad zna imati proliv mozda 2 put na dan pa joj osip nikad proci,sad ce mozda i 15 dana od svega toga,stolica joj nekad bude kao komadici posve suha i nekad zelena,anekad ide na crno,sad da li je i to proliv,zbog cega joj se proliv pojavljuje i dalje i da li ej to uopce proliv ?
Ona je vesela i fino se ponasa osim ako ima proliv pa je boli taj osip i to mazem kremom i scidi boric tecnoscu,malo se jeste povuklu ali jos uvijek ga ima.
Sta da ja njoj dajem,jel i dalje hranu za proliv,mrkvicu i rizu,problem je sto ona bas to ne pojede puno,ne svidja joj se,izgubila je i na kilazi,sada kilaza stoji na mjestu ne dobija,ima 7,300kg.
Sta da radim?
-
Mislim da je moja imala neki duži proljev također u toj dobi, ili možda mjesec-dva kasnije. Pedijatrica mi je preporučila neki probiotik, bio je u kapsulama pa je to trebalo istresti na žlicu i pomiješati s tekućinom.
Dobiva se u ljekarni bez recepta, ali svakako prije pitaj pedijatricu, ne bih savjetovala da daješ na svoju ruku - a ionako nisam sigurna točno za naziv lijeka.
U svakom slučaju, jedino to joj je zaustavilo proljev, i to dosta brzo, premda smo prije pokušavali danima sa svom hranom protiv proljeva.
-
Mene je strah da ona ne izgubi tecnosti,po cemu se to zna? A i zao mi sto mi je smrsala
-
Dobila je ona neki sirup ne znam sad naziv i trebala piti 4 dana izdavala sam joj i kao stalo je stolica je bila normalna i prestanem davati kad sad opet zna biti,mozda 2,3 put na dan. Je li inace normalno da ona jos uvijek ima jedno 4,5 stolica na dan,dojim a i dohranjujem. Danas ej evo iza reda 2 put imala svijetlo zelenu stolicu ?? Je li to proliv,ili mozda nesto joj ne odgovara. A dojila je i davala sam joj mrkvu skuhanu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma