Ovako opet imam nekih dilema i kao uvijek javim se prvo vama jer dajete najbolja rijesenja
Mojoj maloj je sada 8mj,imala je proliv par dana i pelenski osip od toga,isla sam pedijatru,rekao da sto vise dojim sto i radim i dajem joj rizu,mrkvu i nekad krompir,i caj od sipka vadila sam joj i krv i ima povisene leukocite,dobila je sirup i danas sam ponovo vadila pa sutra idemo na kontrolu da vidimo jesul se smanjili.
Mene sad zbunjuje sto ona i dalje nekad zna imati proliv mozda 2 put na dan pa joj osip nikad proci,sad ce mozda i 15 dana od svega toga,stolica joj nekad bude kao komadici posve suha i nekad zelena,anekad ide na crno,sad da li je i to proliv,zbog cega joj se proliv pojavljuje i dalje i da li ej to uopce proliv ?

Ona je vesela i fino se ponasa osim ako ima proliv pa je boli taj osip i to mazem kremom i scidi boric tecnoscu,malo se jeste povuklu ali jos uvijek ga ima.

Sta da ja njoj dajem,jel i dalje hranu za proliv,mrkvicu i rizu,problem je sto ona bas to ne pojede puno,ne svidja joj se,izgubila je i na kilazi,sada kilaza stoji na mjestu ne dobija,ima 7,300kg.

Sta da radim?