Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: AS i skafander

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kako mene ove zime čeka ista priča zaključila sam da ću koristiti onu dekicu s prorezima kroz koje se provuku pojasevi od autosjedalice. onda lijepo zavežeš, pa zakopčaš dekicu. djetetu je toplo a sigurno je vezano u as

mene je više frka da će mi se djeca smrznuti u autu dok budu čekale da se auto odmrzne, dok postružem led sa stakala itd. :/

a ne mogu upaliti auto i ostaviti ga upaljenog ispred zgrade, da se ugrije?!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    kako mene ove zime čeka ista priča zaključila sam da ću koristiti onu dekicu s prorezima kroz koje se provuku pojasevi od autosjedalice. onda lijepo zavežeš, pa zakopčaš dekicu. djetetu je toplo a sigurno je vezano u as

mene je više frka da će mi se djeca smrznuti u autu dok budu čekale da se auto odmrzne, dok postružem led sa stakala itd. :/

a ne mogu upaliti auto i ostaviti ga upaljenog ispred zgrade, da se ugrije?!
    ne kužim kakva je to dekica? meni to zvuči kao da dekica ide između pojasa i djeteta a to ti je onda ista priča kao i jakna.
    za ovo drugo, drži jaje u stanu i tamo spakiraj dijete i deku preko njega i onda tako izađite. kad se jednom auto zgrije lako se deka makne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •