Mene više nitko ništa ne pita jer me gledaju kao iskusnu majku ali nisam se često susretala s takvim dušebrižnicima. Ustvari, kad malo bolje razmislim, kad bi me netko pitao npr zašto ne dajem vodu bebi, ja bi odgovorila da dojenoj bebi ne treba voda, oni bi to prihvatili kao nešto što je tako i gotovo. Ne znam, možda imam taj stav da me ljudi uzimaju za ozbiljno pa me nebi više pilali. Ali moja svekrva je zakon. Ona mene nekidan pita imam li dovoljno mlijeka. Četvrto sam rodila. Želudac mi do mozga skoči koliko me iritira ali odgovorim ima i to je to. A kad mi je malena dobila prvi tjedan malo manje od očekivanog (i ja sam očekivala da će više zbog ovih mojih dosadašnjih sumo boraca) ona je zaključila da mi je mlijeko preslabo jer sam tek rodila. A hebiga, nekim ljudima nema pomoći. Moj muž joj najbolje odgovori, kaže joj da bolje da uopće ne komentira našu djecu ako misli takve upljuvke bacati jer ih je ona rodila dvoje a ja četvero pa nije dovoljna kompetentna za davanje savjeta. Ako je što zanima u vezi beba nek pita mene )