da, muci me ljubomora. Da li postoji jos iko ko je ljubomoran na sadasnju djevojku BM. Ja priznajem da jesam, ali isto tako naglasavam da to nema veze sa tim da ja još volim BM. To nije istina, samo mi neka nelagoda kad pomislim da je ona slobodna mlada zena, svi mi kazu da je lijepa i uspjesna, pa mi proradi neka mucnina u stomaku. Mozda sam nezadovoljna sama sa sobom, a mozda i nisam. Mozda sam samo iskrena i ima nas jos puno puno...Da vas cujem
![]()

Da vas cujem
Odgovori s citatom
dopada mi se 

ali da se vratimo temi - kako da zaboravim kad me stalno dijete podsjeca da ona postoji, a ona je uvijek vesela, draga, igra se sa djetetom, kupuje mu igracke i tih dva do tri sata je za moje dijete svijet iz snova. Sve to i ja radim, ali to ni upola moje dijete ne odusevljava kao prethodno navedeno. Imam ja dosta samopouzdanja i znam koliko vrijedim da ne bi pomislili da mi toga manjka -jednostavno to je nesto sto me nagriza polako, a svjesna sam da ne treba. Radim ja na sebi jako, obrazovana sam, uspjesna u poslu, sagradila sam topao dom za mene i moje dijete, imam podrsku porodice u svemu ali...uvijek ima ono prokleto ali...