-
Immuno AHCC kod onkoloških bolesnika?iskustva i gdje kupiti
Oprostite što otvaram temu ako već negdje postoji informacija na forumu, nisam našla. Progooglala sam dosta o ovom proizvodu , ali me zanima ako netko ima iskustva s uzimamjem toga. Zanima me i gdje ga nabavljate, vidjela sam da je puno jeftinije u Americi, za isti pakovanje, istog proizvođača ovdje treba platiti 500 kn a u USA 59 $. Znate li možda kakve su cijene u Sloveniji ili Italiji? Treba mi za mamu.
Hvala unaprijed,
-
Ista, puno jeftinija verzija ti je Beta glukan kojeg imaš kupiti u svakoj ljekarni i BioBio. Immuno AHCC i Beta glukan su JEDINI preparati koji dokazano podižu imunitet. Ono na što moraš paziti jest da li se smije uzimati tijekom kemoterapije i da li u pojedinim slučajevima stimulira i tumorske stanice. O tome se posavjetuj s maminim liječnikom onkologom.
-
Hvala na informaciji. Tvrtka koja prodaje taj Immuno ahcc u HR tvrdi da je 10 puta jači od beta-glukana. Čitala sam i o imunobranu i myko-san gljivama (šokirala me cijena). Tražim nešto što će mami ojačati imunitet i pomoći da bolje podnese kemoterapiju. Od tolikih "čudotvornih" preparata koji navodno pomažu kod karcinoma ne znam što odabrati. Svjesna sama da je velika većina toga porez na budale, ali kad je čovjek suočen s teškom bolešću valjda bi probao sve što se nudi i pruža kakvu takvu nadu.
-
moj brat je prošle godine imao rak i liječnici su mu u njemačkoj savjetovali imunoglukan.
pio ga je i dosta dobro je podnio sve skupa, sad da li je to do imunoglukana ili ne - ne znam.
-
Moja mama je tijekom kemoterapije pila Imunoran i istu dosta dobro podnijela.
-
Da, mislim da beta glukan stvarno jest nešto slabiji, ali mislim da ne u tolikoj mjeri da bi značajno utjecalo na stanje bolesnika. Za gljive ja ne bih, ono što je meni rekla jedna onkologica (jedna od najboljih na ovim prostorima) - prva stvar, u pojedinim kemoterapijama se nalaze i te gljive. Tijelu je potreban odmor od tih kemoterapija i davati gljive i nakon kemoterapija je besmisleno i štetno.
Druga stvar, postoje preparati koji stimuliraju imunitet, ali ujedno stimuliraju i tumorske stanice. Pa i sami Neupogen nije dobro previše davati jer i on stimulira i tumorske stanice.
Treća stvar - skoro svi ti preparati su neprovjereni i mogu i štetiti tijelu, smanjivati ili pojačavati učinak kemoterapije. Imunitetu sigurno pomažu i propolis, domaći med, čaj, pojačana higijena. Sve ostalo je bacanje novca, ne nepotrebno nego i potencijalno štetno.
Obavezno sve što dajete mami, prijavite i svom onkologu, naravno, ako imate povjerenja i ne sumnjate u njegovu otvorenost i stručnost.
-
Je li netko koristio Kinoko Gold AHCC, posebice bolesnici s tumorom, i kakva su iskustva?
Znate li u kojim ljekarnama u Zagrebu se može kupiti (osim putem interneta)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma