Znam da je tesko izorganizirati se, no mislim da si postupila sasvim u redu (isprikom i objasnjenjem).

Kod nas kada su informacije mogu doci sa E., ali ona mora pricekati van razreda (u kojoj su informacije 2 na 2, tj. dvije glavne nastavnice i MM i ja - obicno idemo zajedno na informacije). No, kako je u to doba skolska pomocnica jos uvijek u skoli, ona nema nista protiv da pogleda E. dok je kod nje u salonu tih 15-ak minuta. Nastavnice iz tjelesnog i matematike takodjer imaju informacije (svaka za sebe), pa tako napravimo krug i obavimo sve razgovore, dok nas ona ceka. Cesto nije ni sama, i drugi dovedu djecu, a skolska pomocnica pazi da budu OK.

Kad je roditeljski sastanak, ne mozemo ju povesti, pa da ceka u skolskom salonu, zato sto sto bi tada bilo previse djece, a u to vrijeme je samo jedna skolska pomocnica prisutna (postoji propisan broj koliko djece smije biti na jednu sk. pomocnicu), pa u tom slucaju odem ja na sastanak, a MM ju pricuva; obicno to bude nakon radnog vremena pa se mozemo organizirati.

Ponekad (ako MM radi svojih obveza nikako ne moze), uskoce prijateljice.

Nije bas jednostavno, ali snalazimo se.