Nemaš se apsolutno ni zbog čega uzrujavati ni ispričavati. Zar nije bolje da dođeš na informacije pa makar i s djecom nego da uopće ne dođeš.
Ovo je vrlo slično onoj temi 'Nemam baku'. Strašno mi je kako je danas uvriježeno mišljenje kako svi imamo kome ostaviti djecu i nama koji kažemo da nemamo se jednostavno ne vjeruje jer se eto neki uvijek snađu pa se podrazumijeva da se svi uvijek trebaju snaći. Da, naravno da možeš platiti nekome da ti pričuva tvoju djecu, ali zašto bi tebi moralo biti prihvatljivo da ti nepoznata osoba čuva djecu. Možda tebi to nije ugodno i ne mora ti biti.
I nije istina da djeci nije mjesto na roditeljskim sastancima, ako nemaš kud s djetetom onda mu je mjesto s tobom pa bilo to i na roditeljskom sastanku i pretpostavljam da to dijete ne radi cirkus pa da se sastanak otežano zbog njega održava, jer bih se ja u tom slučaju ispričala i izašla van s djetetom.
I da naravno da bi i tebi bilo ugodnije da možeš na sastanak doći bez djece i u miru odslušati sastanak i porazgovarati s učiteljicom, ali kad ne možeš.
Kako kod mene stoji situacija ja ću na sastanke voditi i dijete ili djecu i svoju dementnu mamu, pa nek mi zabrane.