-
Ma sve 5 cure, dobila sam što sam tražila a to je da ima još dosta mama koje vode djecu na inf (za roditeljski sam i ja da se ne vode djeca i do sada ih nisam ali me zanimalo - što ako nedobog se desi da moram???) i da to nije nikakav bed, za neke očito je bed ali kad iz komenatara ocjenim za koga onda zaista - nebitno, dobrih 20-tak minuta mog dragocjenog života na ovoj temi je otišlo u nepovrat zbog dokazivanja mojih osobnih stavova i situacija i to nekima kojima je eto... misija "prevesti" te situacije i stavove koje sam iznjela - jer eto one su te koje valjda znaju pravu sliku....
Mislim stvarno nevažno, smiješno je samo kako se moje riječi izvrču, prevrču, nadodaju... koristite tak banalnu temu "Što s djecom na roditelskom i inf" da bi ponizile u ovom slučaju mene i sebe pokazale kao superiorne. Ma bravo, to je zaista plemenito i pohvalno.... i sve ste to učinile na nekim svojim neutemeljenim konstatacijama!
U ovoj me temi zaista samo zanimalo da li ima još mama koje vode djecu na te inf i sast. - nije me čak ni zanimalo jel ih imaju kome ostaviti na čuvanje.
Prestrašno. Slobodno zaključajte i ja se odjavljujem, hvala svima koji su mi dali do znanja da i oni vode djecu ako drugačije ne ide i da to nije nikakvo kriminalno djelo. A svim - "grakalicama"- više sreće u nekoj drugoj misiji.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma