Pokazuje rezultate 1 do 50 od 156

Tema: Odlasci na informacije i roditeljiski - kud sa djecom?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i sta sad? pa i da mi se nekad u roditeljevanju dogodilo da se nisam otusirala deset dana, sto s tim? kakve to veze i s cim ima? kao i odlazak ili ne frizeru, ginekologu ili kamo god?

mene je (i jos me) vodila ideja da obavim sto u tom trenu treba obavit. ako je to bilo otic na roditeljski, otisla sam. ako su djeca mogla biti zbrinuta na nacin da ne idu samnom (na roditeljski, kod frizera, kod vulkanizera...), nisu isli sa mnom. ako nisu mogla biti zbrinuta - isli su samnom.

totalno je blesavo da sad nabrajam gdje su sve sa mnom bili. kakve to veze ima? prigodno ili ne, primjereno ili ne, jel nekom to "smrdilo" ili nije... bzvz...

vodila me (i jos me vodi) i ideja da ako negdje idem nesto obavit, mogu to obavit i s njima. ako su te dvije aktivnosti (obavljanje odredjenog "posla" i moja djeca) bile nespojive, nesto se nije odradjivalo. ili nisam isla ili sam se potrudila nac nacin da odem bez njih.

zasto je tako tesko nac to zrno soli? sta smo svi odjednom na neslanoj dijeti?
    Posljednje uređivanje od litala : 31.10.2011. at 11:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •