Pokazuje rezultate 1 do 47 od 47

Tema: Set željeznice za dvogodišnjaka

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno Set željeznice za dvogodišnjaka

Drage moje, molim pomoć. Bliži se rođendan i htjeli bi našem Najdražem kupiti (i početi skupljati) nekakav set pruga/vlakovi/ostala pripadajuća oprema, međutim, ne znam što... Naime, čitala sam baš tu na Forumu, a i dalje po Netu da je dobar Tomica i prijatelji (Thomas and friends), međutim, toga više nema. Postovi su stari par godina pa mi, nažalost, ne mogu pomoći. Taman kad sam skužila zašto sivu, a ne plavu željeznicu, dobila sam odgovor po trgovinama da se to više ne prodaje.

Sad je, kao, u modi Chuggington. Imaju još neki setovi Tomi (to je za djecu od 4 godine pa naviše), no, to nema veze s našim Tomicom (Thomasom). Tražila sam i Lego duplo vlak, ali toga nema nigdje trenutno za kupiti. Sjećam se da je bio jedan veći (i skuplji) set. No, i to mi je pitanje može li se naknadno kupovati tračnice? Nisam vidjela lego duplo ekstra pruge...

Zapravo, najviše bih voljela da mogu kupiti Tomicu i prijatelje, ali u drvenoj varijanti (drvene pruge), to mi je nekako najprirodnije, ljepše mi izgleda nego plastika... čudi me da toga kod nas nema... ili se varam? Htjeli bi početi skupljati tu neku kolekciju vlakića i pruga, ali ne znam s kojim da počnemo. Ne bih htjela početi pa da mi se dogodi da nakon pola godine-godinu više nemam što...

Pliz, pomagajte savjetom/iskustvom.

tinaka avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imaš drvenih pruga sa setom drveni vlakić za kupiti u Konzumu. Vlakići se vežu magnetima jedni na druge, ma super je. Vidjela prekjučer.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Lego duplo vlakova ima za kupiti; vidjela sam jučer u Mulleru i da - ima posebnih tračnica, skretnica, mostova,... svačega
    Da je skupo - skupo je. Ali nama se isplati već godinama - mlađi nasljeđuje od starijeg, stalno se nešto dokupljuje i NIKAD ne dosadi.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Datum pristupanja
    Oct 2004

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

baš sam htjela reći da u Mulleru ima svega toga

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo bili veliki ljubitelji vlakova - i ja bih preporučila Brio, no on je dosta skup, iako možda ne toliko kada se kupuje komplet kao pojedinačni dijelovi.

Ako imaš koga da ide u Ikeu, oni imaju jako zgodan set za mislim 10 eura i sve paše i na Brio, tako da time možeš nastaviti.

Plastični, ma kako bili dobri, nisu baš dugotrajni, pogotovo kod male djece

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi još rabimo drvene Habine vlakove, a jeftinija varijanta je Ikea set, paše sa Briom i Habom

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jao što je sladak ovaj Brio, predivan! San snova! Nisam ga vidjela prije... Ali nije nam Ikea baš pri ruci niti planiram neke shopping ture vani, tako da se ne bih onda u to upuštala... Gledala sam i po Ebayu, ali tamo je poštarina gadna jer su ti drveni setovi teži i veliki.

Lego duplo kupujemo kao mahniti i, moram priznati, da sam zatečena kako nisam registrirala u Mulleru Lego duplo vlakić (znam da postoji, ali ne i da ga trenutno ima)... Dobio je (još mu nije uručen, naravno) za rođendan veliki set životinja i onaj set lego kuća, tako da, valjda, nisam registrirala vlakić. Baš ću danas otići i pogledati u Muller. Super da ima kupiti ekstra prugica i to... Lego mislim da je praktičan jer se može kombinirati s ostalim setovima što imamo.

Redovno obilazim sve moguće trgovine s igračkama, znam već sve gdje je koje sniženje (pogotovo lego kocki), ali kupnja vlaka mi je svježa ideja i ostala sam blago zbunjena koji tip vlaka uopće kupiti.

P.S. A gdje kupujete te Brio vlakove?
    Posljednje uređivanje od Aiko : 27.10.2011. at 11:55

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Muller ima najbolji izbor Bria. Od dabnas imaju 20% popusta na sve igračke - nisam sigurna koliko dugo će trajati akcija.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ma daj mi nemoj reći. Dvije važne informacij! I vlakić i sniženja! Letim tamo. Sjećam se da su prošle godine u studenom imali isto tako popust 20 posto na sve igračke, svaka čast da ponavljaju. Neki dan sam u CC1 gledala taj komplet Lego kućice, u Mulleru je bila 80 kn jeftinija. Iako je Muller generalno skuplji od TL-a što se tiče Lego kocki, nekad stvarno možeš uštedjeti. A prošlu subotu 30% Lego kocke bile snižene u Konzumu i ja zaboravila otići. Eto malo off, ali da razmijenimo infose sa sniženjima.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Molim vas, još nešto... gledala sam u Mulleru, imali su, nažalost, samo jedan Brio set, dosta je skup (400 kunića), ali prekrasno izgleda. No, onda sam se prebacila na lego duplo i skužila da ima set vlak, ekstra za kupiti prugica, čak i neki željeznički most... međutim, nigdje nema za kupiti ekstra vlakića. Sad gledam na njihovom službenom siteu, isto nema ekstra vlakića. Tu mi je super da možeš iskombinirati s ostalim lego setovima, ali šteta da nema ekstra vlakova...

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ekstra vlakova je bilo kad su bili popularni Thomas&friends - onda je bilo tih vlakova za kupiti u raznim vrstama Lego kompleta.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

.. samo da još dodam - ali ti vlakići se ne pokreću sami - dakle, onaj u velikom kompletu vlak je na baterije (lokomotiva) tako da ide sam, a Tomica i ekipa NE idu sami nego ih dijete mora vući rukom. Ne znam kako je sa Brio vlakićima ?
    Mojoj curici se to recimo baš i ne sviđa, što joj samo jedan vlak ide sam, ona bi htjela da su svi takvi.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

imamo Lego duplo vlak i tracnice, zadovoljni i sretni s njima, jos uvijek svi.
    imamo IKEA vlakice, rejtko se igraju, mada ih ja volim
    tracnice iz IKEA-e pasu na Brio, mislim da ako krenete u tu izvedbu imate u muelleru i eikman tracnice i da su i one kompatibilne sa svim tim.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Mima: sad tih Thomas vlakića u lego duplo varijanti nema kod nas za kupiti, jel tako? Vidjela sam ima ih na Ebayu, eventualno...
    Spajalica: E da, točno, vidjela sam te Eikman (ili tako nekako), dosta je veći izbor nego Brio, ali nije mi žena znala reći jel to kompatibilno s Brio. Brio na Netu je stvarno famozan.
    Posljednje uređivanje od Aiko : 27.10.2011. at 16:41

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo sad sam upravo našla na jednom mjestu par setova vlakića za Lego duplo, no, nažalost, to su sve verzije od prije par godina. Znači, preostaju samo polovni...

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Svi ti drveni vlakići su kompatibilni međusobno. Mi imamo iz Ikee, imamo iz mađarskog Tesca, imamo Eichmann te Legler toys. I svi kompleti nam pašu jedan na drugog, nema baš neke razlike osim u cijeni.

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Super vijest. Znači, Eichhorn (jedva sam našla točan naziv) i Brio su kompatibilni plus još kombinacija iz Ikee. Mađarski Tesco isto dolazi u obzir. Sad sam baš zadovoljna! Bit će drvena verzija, ipak. Inače, taj Eichhorn ima puno veći izbor u Muelleru od Brija. Nema veze, glavno da se mogu kombinirati...

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nama nepase brio pruga na ikeu.....

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

pa naruči od dostavljača, pisalo se po forumu
    cijena ti je cca 10 € komplet + 25% dostava
    a ne mičeš se od doma

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

da, mogu i tako iz Ikee, palo mi je na pamet...

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Nama nepase brio pruga na ikeu.....
    Nemoj zezati?!

Baš sam bila danas surfala i čitala da su kompatibilne Brio - Eichhorn - Ikea... moguća manja, ali zanemariva odstupanja... što ti ne štima, tračnice? Vlakići?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Aiko prvotno napisa Vidi poruku
    da, mogu i tako iz Ikee, palo mi je na pamet...

Nemoj zezati?!

Baš sam bila danas surfala i čitala da su kompatibilne Brio - Eichhorn - Ikea... moguća manja, ali zanemariva odstupanja... što ti ne štima, tračnice? Vlakići?

to prvi put čujem- svima paše ikein s briom

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mi imamo haba i brio i sve 5
    jel se vidi da sam obožavateljica drvenih igračaka? a mislim da je i najjednostavnije za dvogodišnjaka-može si i sam složiti a ne može ništa strgati! vlakići brio imaju baterije, mislim da habini i ikeini nemaju

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nepase nam tracnicaod ikee na brio tracnicu..... Vlakici su ok....
    U biti, može se stavit al teško se ugura i onda vlakici iskacu na tim prijelazima.."

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

hm, šteta... evo mi danas bili kod kumova koji imaju taj drveni ikein set i naš je sin bio oduševljen, odmah je skužio slaganje tračnica, gurao je te vlakiće oduševljeno i u transu! nije se mrdao iz kruga koji smo napravili... savršeno! jedva čekam naš! pun pogodak... da, stvarno je ljepši taj drveni uživo... nije bilo nikakvih drugih dijelova osim tračnica, dva mosta i dvije garniture vlakića, ali to je bilo više nego dovoljno (bar za početak).

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo ovaj brio set; to je kao neka posta
    http://anshdeepb.blogspot.com/2007/0...train-set.html

Možda klasične brio tracnice pasu s ikeom...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 28.10.2011. at 21:09

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

pa ja ću poludjeti ) preslatko! gdje ste to kupili? veliko, šareno, veselo, divno!

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

u Grazu.. toys"nešto..)..
    al samo ovaj plavi dio plus 6kom tračnica, vlakici, ovaj veliki sa zelenim gumama i čovječuljci u jednom paketu, neznam kolko smo tolčno platili al preko 60e sigurno.....

ostale tračnice sekupuju posebno...
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 29.10.2011. at 10:41

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

naši lego duplo tomica i prijatelji su svi kupljeni na e-bayu. pa sad dijete misli da je sveti nikola gordona dostavio poštom :D

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ono sto je meni bilo bitno je da vlakici raznih proizvodjaca pasu na sve tracnice. ja imam samo IKEA-ine. za medjusobno sapjanje tracnica razlicitih proizvodjaca zbilja ne znam. sjecam se da je tatek negdje otvorilo temu s tim pitanjem.
    ali sad nemam vremena traziti.

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Tomicu jučer vidjela u Turbo Limaču u CC1

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav,

I mi zelimo sinu sada uskoro za 2 rodjendan kupiti takav neki set, svidja nam se jako lego duplo na youtube a i brio isto tako.

Naravno on bi vise volio da vlakic ide sam....

Jel ima i gdje u Zg za kupiti tako setove Lego duplo, i ako ima netko tko je nedavno kupio/gledao koje su cijene?

Gdje ima Chicco trgovina u Zagrebu, jel ima u Areni ili CC1? West Gate? da imaju i igracke, ili neka druga trgovina koja ima chicco igracaka, jer moja seka je prije 10g kupila sinu tracnice i vlak od chicca, i bio je isto odlican samo su do sada to sve porazbijali a vjerujem da imaju jos uvijek u ponudi takve igracke......?

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo ja sam sad sve živo proučila. Lego ima dva seta željeznice, veći i manji. Veći je čak 700 kunića, manji je negdje 300-400. Ima za kupiti ekstra tračnica, čak i neki željeznički most. Međutim, ono što mi je odbojno je da nema ekstra vlakova za kupiti, samo to što dobiješ u setu. Uzet ću Brio i to sad na sniženju u Muelleru. Drveni mi je i ljepši. S druge strane, Lego setovi su super jer ih možeš kombinirati s postojećim setovima i kockicama... nećkala sam se, no, na kraju je prirodno drvo prevagnulo... Na ebayu ću kasnije nadopunjavati setove, tamo ima stvarno dosta Brio dijelova za kupiti i povoljni su. Kupit ću taj jedan origigi Brio novi, a kasnije kombinirati. Eichhorn je isto sladak i ima ga za kupiti u Muelleru. E da, ima i Mueller svoju marku drvenog vlaka s prugom (nekih 400 kuna) i piše velikim slovoima "kompatibilan s komercijalnim drvenim vlakovima na tržištu" (ne piše Brio, Ikea ni išta slično, ali valjda se na to misli).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Brio vlakići su kod nas bili najdraža igračka dosta dugo, od 2. rođendana pa negdje sve do 6 godina.
    Jesu skupi, ali vrijedili su svake kune. Stvarno se puno igrao njima i slagao nevjerojatne kombinacije pruga. Vrlo kreativna igračka.
    I, za one koji se dvoume je li bolje da vlakić ima baterije ili ne - po našem iskustvu, bolje je bez baterija. Naravno, sve ovisi i o tome kako se dijete igra. Ali za dvogodišnjaka (a i moj je dobio vlakić za 2. rođendan) je daleko smislenija igra da sam vozi vlak po tračnicama, jest da je u početku bilo malo teško, ali tom igrom se jako razvija koordinacija oko-ruka. Kasnije nije ni htio da vlak sam vozi, uvijek je radije sam usmjeravao igru kako je htio...

Inače, i sad, sa 7 godina, još uvijek se rado poigra Brio vlakićima na odmorištima uz autocestu kad smo na putu (ima ih na nekim odmorištima u Sloveniji)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo ja mogu reći što ja mislim o razlici između Lego i Brio vlakova kad se radi o dječjoj igri - mislim da je Brio bolji i super za onu djecu koja se baš vole igrati vlakovima, dakle slagati, preslagivati tračnice, kombinirati - dakle, ovo što tanja piše da je A. radio. Lea se, s druge strane, uopće ne igra tako sa vlakovima - ona složi grad, kućice, stanice, pa se igra da Lego likovi putuju na selo vlakom (zato joj je fora da ih pošalje da idu sami na selo). Dakle ona se ne igra sa vlakovima, nego je vlak jedan element u cijeloj priči. Sad, ja bih rekla da je to razlika u igri dječaka i djevojčica, ali možda i nisam u pravu.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Pozdrav,

Jeste vidjeli u Zg novi katalog od Spara, unutra je zeljeznica Tomica i prijatelji, i vlakic, neki tunelic. Onako nije mi wow ko oni iznad s youtube, ali ako ima kasnije za nadopunjavati (jel ima?) mogla bi proci ili mozda netko odluci kupiti samo to pa eto nije skupa...
    Mi smo se ipak odlucili za lego ili brio, vidjet cemo sad u petak/subotu kad odemo u Zagreb sto nam se vise svidja koji ima vise setova i slicno....

Znaci u Mulleru toga ima, bilo koji najblizi nama ili neki poseban koji ima najveci izbor vlakica?

http://www.spar.hr/rsync_spar_hr/int..._2/katalog.pdf

Eto ima dosta toga pa pogledajte....

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo, mi smo nakon sat vremena pregovaranja, na kraju kupili taj prvi temeljni set, ipak, od Eichhorna. Trenutna ponuda je takva da su Brio nešto skuplji, ali ima manje stvari unutra. Kod Eichhorna smo dobili par kućica, crkvu, drveće, most (s ogradom), vlakić i, naravno, prugu. Učinilo nam se da najviše dobijemo za taj neki iznos. Brio je bio u toj nekoj cijeni, ali ništa se posebno nije dobilo uz prugu. Bar je takva trenutna ponuda u Muelleru (CC1). Eichhorna ima više i kasnije za nadopunjavati. Na mobu mi je fotkica kutije od tri firme: Eichhorna, Muellera i Brija, ako baš nekog zanima, mogu uploadati na Net pa staviti ovdje.

Što se tiče ove slike u Interspaaru, SaraRi, misliš na stranicu 4.? Puuuno je ljepši set željeznice je drveni nego ovaj plastični, sad mi ova plastika čak i ružno djeluje. Plus, ovo djeluje jako malo i nema ništa osim tunelića. Ne mogu sami ništa slagati. Ako kupiš ove drvene, djeca sastavljaju i rastavljaju prugu kako žele (imaju ravne i zaobljene kao zavoji), kombiniraju sami... i puno je duža željeznica. Da ne govorim da ima dodataka uz prugu.

Imamo iz Algoritma one preslatke drvene životinje - domaće i divlje pa ćemo i to slagati uz prugu, bit će super, sve djeluje kreativno i prirodno! Baš se veselimo i ne možemo dočekati rođendan.

Usput, mi imamo 8 tih drvenih tračnica koje smo kupili onako usput neki dan, čisto da vidimo hoće li mu se svidjeti i to... Uglavnom, on je oduševljen i sad rula autiće po tome, neki čak i štimaju da ih može ugurati u prugu. Mala je, ide u krug, jer su sve tračnice zaobljene, ali svejedno već prtlja po tome. Onda smo uzeli lego kocke i sami složili željezničku stanicu, garažu uz stanicu, onda napravili tunel i nekakav most preko pruge. Igra se najnormalnije! Kombinacija, eto, drvenog i lego u improviziranoj varijanti!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi smo sad u Zg kupili set od Lego Duplo. Ovaj: http://duplo.lego.com/en-us/products...+set/5609.aspx

I onda jos i ovaj most: http://duplo.lego.com/en-us/products...5609.aspx#3774

Uglavnom, cijena vlaka je bila 800kn, a cijena mosta 200 i nesto, ne sjecam se tocno.

Taj dan je u Mulleru bilo 20% na sve igracke tako da smo vlak dobili za 640kn, a most isto za 20% manje ali neznam koliko je uopce bio.

Tako da ce vlakic dobiti sada 23.11. za rodjendan, a most za Bozic

Od seke ce dobiti carse, isto lego duplo, doma ima vec isto setova tako da mislim da nam je bolje iz tog razloga sto doma ima vec lego i obozava ga i slaze vec jaaaaako dugo, makar sam sigurna da bi se njemu bilo koji vlaki svidio, to je znaci bila nasa odluka.

Nego jedna stvar, Muller je za lego JAKO skup, nigdje nisu tako velike cijene, velika ploca za lego duplo dodje svuda oko 80kn tamo je 120kn, lego duplo igra s brojevima (imamo doma pa znam koliko dodje http://duplo.lego.com/en-us/products...5609.aspx#5497) dodje 187kn, tamo je cak 260kn!! onda vjerujem da je na vece iznost jos veca razlika...ccc

I s tih 20% mislim da je cijena kao sto bi bila negdje drugdje ili cak i niza neznam ali isplatilo nam se, 800 je stvarno puno. mislim i 640kn je ali nadam se da je to dugogodisnja igracka pa zato kupujemo lego opcenito.

Inace u TL imaju isto izbora, imaju TOMICU plave i sive tracnice,to sam negdje citala vec, i veliki set je bio 450kn. imaju i chuggington i sve je isto lijepo samo mi se cini da je samo 1 od njih bio na baterije,neznam nismo bas gledali,ali je isto jako lijepo. pogotovo tomica.
    Nekako mi je mozda za vecu dijecu to a ne kad tek napune 2g jer mislim da se ne bi bas znao igrati sada.

Eto kada ga sastavimo i poigramo se javim dojmove...

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ma divno, ne možete pogriješiti! ja sam se isto nećkala lego ili drveni, ali kako rekoh, na kraju je prevagnuo drveni, iako imamo puno već sad setova i lego. Mueller je stravično skup s lego kockama, sjećam se u Zgbu u CC1, dolje Mueller cijena skuplja za trećinu od gornjeg TLC-a (doslovno jedan iznad drugog). najskuplji Mueller, najpovoljniji TLC. ja sam u Muelleru sad kupovala samo one koje su bile snižene dobrano plus još 20%. mi smo kupili tri različita seta, isto ćemo dijeliti rođendan, imendan, Božić, svrrrbi me da otvorim hehe, ne mogu izdržati, borim se svaki dan sa sa sobom. a i on je skužio šarene kutijetine u ostavi, kad ne otvaram pažljivo pa viče "šta je to, šta je ovo?" što je najgore, znam da će dobiti puno igrački i za rođendan, ali mi i dalje kao luđaci kupujemo. otići ću danas do Muellera vidjeti dok je još taj popust Eichhorn i Brio, jer toga nema nigdje osim tu, bar koliko znam... inače, vidjela sam i taj most crveni od Lega, presladak je i bio je dosta skup, imam negdje fotkanu i kutiju i cijenu. ma, oduševit će se dijete, nema tu govora! joj, jedva čekam kad krenu fešte!

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Mi smo svi odusevljeni Lego vlakicem, i odlicna stvar.
    Vlak je strava napravljen, bas kao sto pise za djecu od 2g na dalje.

To znaci da ono sto nismo znali je sljedece:

Vlakic se upali i krene, dijete ga uzme u ruku, on se zaustavi, treba mu sekunda dvije, cim lupi u nesto isto se zaustavi, cim ga se dira, sto je odlicno jer npr nemoze ga dijete gurati dok ide pa ga tako unistiti, nemoze ga staviti u kosu i slicno..... znaci ODLICNO JE NAPRAVLJEN ZA MALENE!!

Eto odusevili smo se kad smo to vidjeli, i ima puno toga osim vlaka i tracnica, i ima benzinska postaja kao pa vlak stane tamo, crijevo se spoji na njega i bas proizvodi zvuk kao da se stvarno toci, nismo mogli bolje pogoditi.

Sestra mu je kupila Lego duplo carse za rodjendan, i isto su odlican poklon neovisno o vlakicu, iz 2 dijela, ful cvrsti, i sto je jos bolje taman pasu na lego duplo tracnice od tog vlaka pa moze i njih voziti po tracnicama, i recimo stavi autice na tracnice,upali vlak i onda vlak njih gura cijelim putem...

sigurna sam da bi mu se svidjeli i drugi isto tako ali posto ima hrpu lego setova i kocki koje pasu uz to, ovo je pun pogodak.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima li taj MULLER kakvu internet stranicu, da se može što naručiti preko nje ???

Nemogu nikako naći LEGO Tomicu, ustvari bitniji su mi dodaci, pruga, Cranky dizalica itd itd.

Dali možda znate neku drugu stranicu gdje se može naručiti preko interneta ???

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj twidlum prvotno napisa Vidi poruku
    Ima li taj MULLER kakvu internet stranicu, da se može što naručiti preko nje ???

Nemogu nikako naći LEGO Tomicu, ustvari bitniji su mi dodaci, pruga, Cranky dizalica itd itd.

Dali možda znate neku drugu stranicu gdje se može naručiti preko interneta ???
    Pogledaj webshop od One2play-a.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa Vidi poruku
    Lego duplo vlakova ima za kupiti; vidjela sam jučer u Mulleru i da - ima posebnih tračnica, skretnica, mostova,... svačega
    Da je skupo - skupo je. Ali nama se isplati već godinama - mlađi nasljeđuje od starijeg, stalno se nešto dokupljuje i NIKAD ne dosadi.
    Ovako i moji, 7 i 4 godine. Meni je super, ali već dojadilo pa ih nagovaram da prodam ali ne daju!

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo, samo da napomenem da mi na kraju imamo tri seta: srednji set Eichorn, nekakav srednji set u Muelleru (s električnim vlakom) i veliki set kupljen u Konzumu. Sva tri štimaju jedan na drugi. S tim da je ovaj kupljen u Super Konzumu, moram priznati, uvjerljivo s NAJVIŠE dijelova i najljepši je, a najjeftiniji od svih. I još smo taj set kupili kad je bilo sniženje drvenih igrački pa nas je umjesto 200 izašao 140 kuna. A i da je 200 jeftiniji je i kvalitetniji od ona prva dva koje sam navela i koja imaju bitno manje dijelova. Inače, u tom Konzumu ima za kupiti tri različita seta, najskuplji je taj od 200 kuna.

Kad ih spojiš, nema šanse da više skužiš čiji je čiji. Malo je, možda, od Eichorna finije izbrušeno drvo, ali ništa bitno za igru. Na svu sreću da nisam kupila plastični od Lega, ovo je bitno bolje i kreativnije, jeftinije da ne govorimo. Usporedila kod prijateljice koja ima lego plastičnu prugu/vlakić.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mi smo malome za Božić kad je imao godinu i pol kupili Lego duplo vlak... taj komplet je bio u one2playu oko 300 i nešto kuna, i dan danas se igra time a ima 4 god skoro. ima za nadokupiti tračnica, prilično su skupe jer ih ima 6 u paketu za 60-80 kn,kako gdje... ali meni nije žao dati novce za igračku s kojom se zbilja igra već godinama. i baterije na vlakiću drže odkako smo ga kupili. ja sam zadovoljna.....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj webshop od One2play-a.
    Nema u One2play-a

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •