Drage moje, molim pomoć. Bliži se rođendan i htjeli bi našem Najdražem kupiti (i početi skupljati) nekakav set pruga/vlakovi/ostala pripadajuća oprema, međutim, ne znam što... Naime, čitala sam baš tu na Forumu, a i dalje po Netu da je dobar Tomica i prijatelji (Thomas and friends), međutim, toga više nema. Postovi su stari par godina pa mi, nažalost, ne mogu pomoći.Taman kad sam skužila zašto sivu, a ne plavu željeznicu, dobila sam odgovor po trgovinama da se to više ne prodaje.
Sad je, kao, u modi Chuggington. Imaju još neki setovi Tomi (to je za djecu od 4 godine pa naviše), no, to nema veze s našim Tomicom (Thomasom). Tražila sam i Lego duplo vlak, ali toga nema nigdje trenutno za kupiti. Sjećam se da je bio jedan veći (i skuplji) set. No, i to mi je pitanje može li se naknadno kupovati tračnice? Nisam vidjela lego duplo ekstra pruge...
Zapravo, najviše bih voljela da mogu kupiti Tomicu i prijatelje, ali u drvenoj varijanti (drvene pruge), to mi je nekako najprirodnije, ljepše mi izgleda nego plastika... čudi me da toga kod nas nema... ili se varam? Htjeli bi početi skupljati tu neku kolekciju vlakića i pruga, ali ne znam s kojim da počnemo. Ne bih htjela početi pa da mi se dogodi da nakon pola godine-godinu više nemam što...
Pliz, pomagajte savjetom/iskustvom.![]()