Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Madrac za kolijevku

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Madrac za kolijevku

Dobila sam prekrasnu kolijevku, ali nema nikakvu podlogu. Zbog neobičnih dimenzija, 35x85cm, pretpostavljam da bebica neće dugo spavati u njoj pa mi je blesavo davati puno novaca za neki madrac pa mjeri, a ne znam šta bi mogla staviti unutra? Možda obična, malo deblja spužva
    Bila bi zahvalna ako mi netko može pomoći s ovim...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

može. Meni je mama napravila tako, jedino što moje dijete nije spavalo u toj prekrasnoj kolijevci. :D

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

znam da u Pamigu imaš za kupiti deblje spužve,one deblje su stvarno tvrde,ako se odlučiš za tu varijantu,a sad ne znam zašto to ne bi bilo ok.u našem slučaju,kupili smo stvarno dobar madrac za kinderbet,a na kraju maleni spava s nama na krevetu (od ne baš bogzna kakvog kvalitetnog materijala),tak da nam je madrac zasad promašena investicija

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

super cure, hvala vam, puno ste mi pomogle!!! Mislim da će biti debela spužva!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

U našoj kolijevci je bio madrac od spužve debljine 5 cm, obučen u navlaku od materijala kao plahtice, baldahin i ona zaštita. Beba u kolijevci ima samo oko 3-4 kile (najviše 5) i ne pritišće svojom težinom, tako da se i tanja spužva gotovo uopće ne udubi.

No, nije se nikad ni udubila, jer osim jednom kad smo stavili bebu u kolijevku za slikanje, služila je samo za lijep ukras. Vlasnici kolijevka nije ni najmanje bila draga. Ima boljih mjesta za spavanje, to skuže već prvi dan. Većina tih pametnica novorođenih daleko više voli biti uz mamu, nego u bilo kojoj fensi-šmensi kolijevci.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

i mi smo koristili spužvu kao madrac obučenu u navlaku, ali ni naša beba baš nije spavala u koljevci....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •