-
Čekamo otpusno pismo. Jetrene probe se spuštaju pa neće više tražiti dalje. Zaključak je da je bila neka virusna infekcija. Napravilisi i rist, rast na kravlje mlijeko. Nemam nalaz kod sebe jer su sve zadržali u bolnici ali uspjela sam vidjeti da je referentna vrijednost 0,35 a njoj je povišeno na 0,70. Doktorica kaže da je to alergija na kravlje mlijeko i da prestanem piti i jest sve što sadrži mlijeko, te piletinu i jaja. O tome se konzultirala sa alergologicom. Na daljnja pitanja nam nije znala odgovoriti jer to nije njeno područje. Naručili su nas na kontrolu za 2 mjeseca kod alergologa. Sada mi ništa više nije jasno...Ne znam što da jedem. Čini mi se kao da se jaja i mlijeko nalaze posvuda, a ako i nisu u sastavu neke hrane, opet piše upozorenje da namirnice mogu sadržavat tragove mlijeka, jaja, soje jer su rađeni na istim strojevima, kotlima...Da li i te moguće tragove trebam izbjegavati ili...
Kad dobijem to otpusno pismo nazvat ću ja tu alergologicu jerovo mi sad sve visi u zraku, a uskoro bi trebala krenuti i sa dohranom pa ne želim nešto pogriješit.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma