-
varljivi simptomi trudnoće
Lijep pozdrav, eto mene zanima jeli moguće da mi je prošli test lagao..imala sam sve simptome trudnoće, čak su mi grudi i bradavice bile povečane,mučnine, vrtoglavica i on pokaze negativ. i zatim sam dobila mengu...i sad za ovaj mjesec mi menga kasni (tek 3 dana) nemam nekakvih simptoma osim malo probadanje u trbuhu, jači iscjedak i razdražljivo ponašanje te često mokrenje noću i stalno sam žedna...(a inače imala sam svakodnevni odnos s partnerom...pa postoji mogućnost da jesam trudna..)...HELP!
-
vadi betu pa ćeš znati. sretno
-
Vrlo rijetke žene mogu jednoznačno razlikovat simptome trudnoće od onih u PMS-u jer se naše tijelo usitinu svakih 14 dana ponaša kao da je trudno, a onda uleti pad progesterona i menga. Znači - jedino piš test ili beta iz krvi ti je znak - ovo vrtilo mi se, prsi me žare, probolo me tu i tamo - to je sve, iskreno, bezvezarija. zato jer sve to do na mučnine može bit i od PMS-a i od trudnoće, a bez bete ili piš testa to ti je kao da nas pitaš da gatamo u staklenu kuglu - bezvrijedno.
-
dobar dan !
Znam da nije tema ali molila bi nekoga bilo koga da mi malo pojasni koristenje "rode" ?!
Nikad nisam bila korisnik nikakvih foruma.
Imam nekoliko pitanja koja bih htjela postaviti ali neznam uopce gdje ih upisati
-
Pitaš na podforumu i temi koja te zanima - ako je trudnoća onda ovdje, ako je nešto deseto, onda gledaš di to spada. Ako toga nema nigdje, stisneš se na onome što je najsličnije ili pod što bi se moglo svest, pa otvoriš novu temu.
-
Lijep pozdrav dragi forumaši!
Eto zanima me vase misljenje...prije 2 mjeseca mi je menga kasnila 14 dana, sada je kasnila 7 dana...dobila sam ju 7.9.2012. i imala spolni odnos 16.9.2012. s time da je ejakulirao u mene. E sad mene zanima, postoji li mogucnost za bebicu ??? (jer mislim da sam bila u neplodnim danima....) 
Hvala unaprijed!
-
Postoji. Kod mene se dogodilo mada imam savršeno redovite cikluse. Vidim da su tvoji ciklusi neredoviti, kako uopće možeš izračunati kad su ti plodni dani?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma