-
Mucno mi je svaki dan
ne,ne nisam trudna...
.
skoro svako jutro mi je uzasno mucno,ne do granice da povratim no i tu je blizu,dosta cesto mi se desi taj "napadaj" i po danu...
nisam razmisljala ici doktorici samo radi toga ali to mi vec pomalo uzasno nervira jer traje vec dosta dugo...vise od 6mj...no uvijek se tjesim ma proci ce... (nisam od onih koja voli visit kod doktora)...
dali je imao tko slicnih problema?...kako ste to rijesili? (osim ispijajuci gaziranih pica,to mi jedino pomaze)
-
osobno mislim da je to pre dug period ,ja bi na tvom mjestu svakako otisla do doktora!
-
Ja sam imala jednu fazu, trajalo je oko mjesec dana i bilo mi je koma i predugo, ja sam pored mučnine imala osjećaj da mi se manta i da ću se srušiti, i to se nije dogailođalo samo ujutro nego se znalo desiti u bilo koje doba dana, prošlo bi tek kad bih legla u krevet. Znam da to nije preporučljivo, ali sam si samodijagnosticirala i zaključila da mi fali željeza. Išla sam izvaditi krv ali 2-3 dana nakon šta sam počela piti sirup heferol. Naravno, nalazi su bili u redu. Na sreću, izgleda da mi je stvarno falilo željeza, jer poslje popijenog sirupa više mi nije bilo slabo. Inače, mučnine koliko sam čitala mogu imati veze s centrom za ravnotežu i vratnom kralježnicom, čudim se kako si izdržala toliko dugo da ne odeš k doktoru.
-
izdrzala sam toliko dugo jer mi se mucnina javi vecinom ujutro na pola sata a preko dana zna po 5minuta ...onda kao izdrzim pa mi se nikuda ni nejde...
-
Sad ću ja lupiti jednu dijagnozu
, ali kao ideja za razraditi dobro će doći: Helycobacter pylori. Bakterija u želucu, izaziva mučninu, bol, dizanje kiseline. Moguće je da ti je muka ujutro jer ti je želudac prazan i diže ti se kiselina. Kad pojedeš doručak, bude ti bolje, a preko dana ti se povremeno javi kad ne jedeš. Imali smo ovaj slučaj kod sina pa to spominjem kao jednu od mogućnosti u tvojem slučaju. Može biti i vratna kralježnica, kao što kaže Ivez. Može biti i psihičke prirode. Meni se to javlja kao uvod koji može dovesti do napadaja panike: mučnina - vrtoglavica - ubrzan rad srca - pa već dalje kako slijedi, jako neugodno, tko je doživio znat će. Idi doktoru i popričajte o mogućnostima.
-
I meni je tako bilo mučno ujutrro i popodne i navečer. Čak me moja dr, poslala kod psihića mislila je da je nešto na psihi, da bi se na kraju ispostavilo da je kronični gastritis i hernia. I sad mi nakon dvije godine zna biti tako mučno ali već znam da sam vjerojatno pretjerala sa hranom pa onda idem malo na djetu (lešo i više sve kuhano) . I
-
A zeljezo? Meni bude mucno kad par dana zaboravim popit zeljezo a slabokrvna sam. Onda mi od lagane vrtoglavice postane mucno.
-
ovo što je spomenula sss, bakterija u želucu, moglo bi biti, moja mama ju je imala i dugo se mučila dok nije otkrila, ali izliječila se i nema više tih problema
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma