Neznam jesam pogodila dobar podforum i unaprjed molim administratora da ga premjest ako mu tu nije mjesto...

Mene zanima dali na Rodi ima još ovakih majki i priča kao što je moja(a nadam sa da ima)da se možemo poistovjetiti i zblizit.
Moja priča počinje ovako....
S nepunih 17 godina sam saznala da sam trudna.Iako sam bila u vezi 3 god trudnoča nas je šokirala,prije svega jel sam pila kontracepcijske pilule i tomu sam se najmanje nadala.iako nisam naišla na zgrazanje okoline bilo mi je teško.Moji roditelji su me podupirali,poznavli su dečka,ubrzo smo se i vjenčali...
Cijelu trudnoču sam išla u skolu,završila 3 razred i rodila(sve se može kad se hoče)...Kad je moja P bila 3 mjeseca krenula sam u 4 razred,izdajala se,patila,nju je čuvala moja svekrva kojoj hvala da neba...završila sam školu s odličnim uspjehom maturirala...i s 20 godina opet ostala trudna...E tu sam več naišla na zgražanje okoline i kojekakve zle komentare...kao što ti to treba itd...ali ja se nisam dala...sada godinu i pol dana kasnije imam dvije preljepe curice uspješno dojene,lijepo odgojene drage i vesele...
Mislim da se sve može kad se hoče,i da samo treba ustrajati i biti čvrst...jako bi mi bilo drago da ima još ovakvih lijepih primjera zato mlade mame da vas čujem....