-
evo me...
prvu curku sam rodila sa friskih 19 (okolina je bila takoder zgrozena) isprva sam se bas opterecivala time sve dok nisam shvatila da nisu vrijedni...drugu curku sam rodila sa 24 isto je bilo svakakvih pogleda no za to me sada bas briga...meni je jako drago sto imam tako mlada djecu...
mlada sam jos puna energije,zivaca i strpljenja ...a po starim danima cu moci uzivati...
jednu obitelj cu posebno odvojiti...toliko su me tracali govorili svasta o meni,pljuvali ma puno toga...a sada ti isti koji imaju 2kceri obje su dobile djete ali ni jedna sa muzem jer je to bilo nabrzaka...oni vise ni a ne kazu...iskreno bas mi je drago...kako se ono kaze "sve se placa,sve se vraca"
sto se tice prijatelja ,vecina jos uvijek dangube opijaju se ,izlaze i tulumare...nemam neki kontakt i nije mi zao...imam svoje cure koje su mi dovoljne...dobro ponekad i ja puknem i zelim se sama bez njih odahnuti i tako napravim ...maknem se na sat-dva tek toliko da uhvatim sama malo zraka...a vratim se sretna i zadovoljna mama svojim curicama...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma