Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: Biti mlada mama...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    svinjica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    he he, a ovo da ne dojiš dijete da se možeš napiti, ne znam je li više smiješno ili žalosno
    Ne bi vjerovali, ali to sam cula od prijateljica koje imaju djecu :/ Od njih sam ocekivala podrsku i pomoc pri odgoju koji je drugaciji od onog koje je prijasnjim generacijama nametnulo drustvo, a naisla sam na cudjenje kad sam im sva presretna ispricala o knjizi o privrzenom roditeljstvu dr Searsa i njegove zene Marthe koja je bila moja prva podrska u nacinu na koji zelim odgajati djecu.
    Takav odgoj mi dolazi prirodno, ali bojim se da bez te knjige i ovog foruma ne bi imala dovoljno samopouzdanja da se suprotstavim starijim ukucanima jer u njih imam zbilja mnogo povjerenja. Znala sam za rodine stranice i prije jer sam htjela koristiti platnene pelene, ali sam zbog te knjige pocela citati forum, i iskreno, iskustva drugih mama ovako dostupna su mi nesto neprocjenjivo. (A da ne spomenem recepte za muffine <3)

Ja sam isla u ovih 8mj 2 puta van, ali unutar dva podoja i nista mi nije falilo (prvi put sam popila i nes sitno pive ali sam se poprilicno jako napila od toga pa nisam ponovila). Kad se zazelim frendova MM napravi rostilj ili priredimo Movie night, u nesto manjem broju ali bude jednako zivo jer imamo novi centar paznje i bas nam je super. Uf uf sto sam se raspisala
    Posljednje uređivanje od svinjica : 04.11.2011. at 23:19

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •