Drage moje, ako koja zna... kolika je cijena ručnog rada, naime, dobila sam od prijateljice prekrivač za kindač, znači malu dekicu, stvar je prilično interna...uglavnom, prijateljica je to naručila prije dva mjeseca, da bude tamen sada gotovo, kad ju pitam koliko to košta, kaže da je neprocjenjivo, jer su sati uloženi da se tako nešto izhekla...ali neće mi reći cijenu... e sada, to je toliko predivan dar, a kako ove godine idemo pogledat jednu bebu, a isto tako druge godine na proljeće kumujemo jednoj bebici, željela bih od iste te djevojke naručiti pleteni prekrivač, i jastučić s monogramom, sve sam to vidjela kod nje, jer si je ona s tom curom jako dobra, i sve darove naručuje kod nje... znam samo da jastuk s monogramom dođe 180kn, onak, 40x40cm, i prekrasni su...na njuškalu gledam, prekrivači su od 1800 do 18000kn, ali to su neke tanke šupljikave mustre, a ovo su tako veseli, kvalitetni konci ili vune, što god... znam da se prekrivač za bebu mora naručiti dva mj. prije, ovakav kakav sam ja dobila...kolika bi mogla biti cjena jedne takve prekrasne stvari... dekica je oko 100x130cm, i presavršena je...ako ikoja zna od prilike, ili je naručivala, molim odgovor, ikakav...