Kad smo već onako složno izbojkotirale TV na ovom drugom topicu, palo mi je na pamet da malo razmijenimo znanje o nekim društvenim igrama, mozgalicama i slično, za odrasle.
Dakle, zabavljate li se kad s muževima na taj način? Znam da dosta ljudi voli jamb, no ni MD ni ja nismo ljubitelji. Od kartaških igara oboje smo naprosto ludi za preferansom, dok smo se bele već zasitili, no kod prefa je problem što se ne može igrati u dvoje.
Koji put se igramo "grad, rijeka, država...", ali još nadodamo neke kategorije koje nema u klasičnoj igri (film, hrana, knjiga), da nam bude zanimljivije.
Večeras smo se okušali u potapljanju brodova, ali me rasturio, provalio mi je brodove u roku keks.
Koji put igramo Scrabble, ali također nismo baš ludi za tim. Koji puta se igramo asocijacija.
Oboje volimo šah.
Koje društvene igre (koje se mogu igrati u dvoje) vi igrate? Imate li kakvih ideja za neke igre koje ne moraju nužno biti po špranci (a ne uključuju seksi donje rublje jer su neki od nas u 8.mjesecu trudnoće)?
Baš sam u nekoj fazi oslobađanja od tehnike i medija, pa su sve ideje dobrodošle.