Nisam sigurna za sutra...muž ima neke poslove, s djecom ne mogu doći. A ako dođem, nadam se da ću biti potreba kad god!
Nisam sigurna za sutra...muž ima neke poslove, s djecom ne mogu doći. A ako dođem, nadam se da ću biti potreba kad god!
Nemogu poslati poruku Fridi tako da ovdje pišem:
Dobila sam vrećiću sa robom koja meni ne pripada sa šifrom br. 11137.
Ja sam imala šifru 11098 i prijateljica je išla po novac i uzela dvije vrećice koje su stajale jedna kraj druge. Jedna je bila moja a druga nije.
Nisam se javljala, ali definitivno ništa od mene za ovu rasprodaju. Rasprodali su me.![]()
Cure (i Davor) ako si premišljate kada da dođete - dođite u subotu, bit će nas jaaaaaaaaaaaaaaaaaako malo, premalo
molim vas
pogotovo ako ima nekoga tko voli uvoditi malo reda, pa bi se pridružio ekipi na ulazu u pavilijon (posao jako naporan prvih sat-dva a kasnije laganini - najbolja ekipa je tamo)
ja stižem u subotu oko 2. danas fakat nisam u stanju (dobila sam antibiotik)
dođemo ja i moji hahari ( 2 od 3 ) - pa ako mogu pomoći u sitnim stvarima - Mario od 183 cm i 90 kg mislim da može pomoći u većim
samo da malo odmorim jer sam sa mamom provela cijelo prijepodne na šalati ... dođem i nemamo nekih drugih obaveza pa možemo ostati do kad treba
puse
kratko ali slatko nakon duuuuuuuuuuuuuugo vremena
![]()
TREBAMO VAS POPODNE NA VELESAJMU!!!
Ako ikako možete dođite između 13-16h i pomozite nam u razvrstavanju neprodanih stvari
Mooooolim vas, malo nas jeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
ma nije nas uopće bilo malo, bilo nas je taman
i sve je bilo na vrijeme gotovo iako se činilo da neće nikad.
hvala svima![]()
Drago mi je čuti da ste se na kraju pokrile, mučilo me to cijeli dan, ali ovoga puta stvarno nisam mogla uskočiti.
Bravo za sve!