-
pitanje za vlasnike romer king plus
dakle, malo smo nezadovoljni navedenom autosjedalicom..
za starijeg smo imali prioricu od maxi cosi, i prezadovoljni bili. sad smo se za mlađeg ipak odlučili za romericu, jer je dobila bolje ocjene u toj kategoriji, a i svi je naveliko hvale..
dakle, nemamo problema sa montiranjem, to je ok, nego ono što mene muči su remeni. užasno su mi nepraktični radi onog podebljanog gumiranog djela na gornjem djelu pojasa, koji je onda stvarno predebeo i vuče mi pojas prema naprijed, kopča mi je nepraktična (al dobro, to je stvar navike) i ono najbitnije i meni najteže je zatezanje pojaseva. kolko god ja vukla, a upotrijebim svu snagu i fakat se namučim, nikako da dobro stegnem pojas, da bude samo jedan prst razmaka. ne kužim zašto ne mogu. u priorici su pojasevi tako lijepo prianjali i bez pol frke sam zategnula, a ovdje katastrofa. zategnem najviše kolko mogu i kada probam kolko je zategnuto, nekak mi se opuste i puno je više mjesta od dozvoljenog, ja bi rekla dobra 3 prsta..
dal i vi ostali s tim mučite muku, il vam ide bez problema??
pitam se dal nešto s našom ne štima il ja nešto dobro ne radim..
-
Osoblje foruma
Ja imam tu sjedalicu, samo verziju sa isofixom i bez problema zatezem pojaseve koliko treba.
Ne znam sto bi moglo biti krivo, osim da su ti pojasevi mozda u krivom utoru (trebaju biti u ravnini sa ramenom ili malo iznad), ili da se mozda kopcate u jakni jer mi cak skidamo i tanku flis jaknu jer je ne mogu zategnuti u tome, posebno sad kad vec ima 16 kg i veca je.
-
mi imamo safefix što je mislim vrlo slično.
s pojasevima zna biti problema ako visina nije dobro podešena. ako je visina OK onda je teško ali ide.
nekad pojasevi znaju iskočiti iz onih malih vodilica unutar jastučića, pa ne bi bilo loše provjeriti je li tu sve ok.
-
evo išli sad po starijeg u vrtić, J je bio u jednoj tankoj majici, stezala svom svojom snagom, tako da me već i boljelo, i najviše mogu stegnuti da bude dva prsta razmaka u području kod ramena, sve ispod toga je i još veći razmak..
baš sam razočarana i ljuta.
jedino još ne znam dal je fora u visini pojaseva? od njegovog ramena do pojasa je 2-3 prsta, ne znam koliko je preporučeno, znam samo da ne smije biti ispod ramena.
jel to previsoko? bi to mogao biti uzrok lošeg zatezanja?
dajte pomagajte prije nego poludim do kraja i odem reklamirat sjedalicu..
-
naša se isto super zateže, ništa ne smeta ...
-
Mi smo isto imali problema sa tom AS, ali prije 6g, pa smo uzeli MC Priori.
Sada smo opet uzeli Romer, i to 2kom, jer jprema MM ipak kvalitetnija, pa budemo vidjeli.
-
joj, mi imamo safefix i isto me izluđuju pojasevi, malo se dobro zatežu a malo zapinju
iduća sjedalica neće biti roemer ma kako super ocjene imala
-
Mi smo ju kupili u utorak super je, nemamo nikakvih problema sa zatezanjem. Mozda da pogledate u prospekt tamo je navedeno kako remencici moraju stajati ili da ju reklamirate...
-
evo skužila.
kao prvo, uzela sam ju gore u stan, da ju u miru proučim. za početak spustila remenje, jer je ipak bilo previsoko.
i sad, ono u čemu je kvaka, postavila J u sjedalicu skroz do kraja, i skužila da očito u autu nije tako sjedio, znači s guzom i donjim djelom leđa do naslona sjedalice, jer sad sam bez pol muke zategnula remenje i prianja super!
ma problem je što odkad smo ju kupili nemam svoj auto (jer je na servisu) nego od svekrve, a taj je kotec od auta, skroz niski, jedva ga uguram, nagnuta sam nad sjedalicom i očito da mi nije lijepo sjeo u nju..
tu doma na podu, bez problema zategnem, a u autu zatežem odzgora i sa strane i jako teško ide..
no još par dana i stiže moj monovolumen a taj mi je naj, za stavljat djecu u auto.
ugl problem solved
-
baš mi je drago...uživajte u novoj sjedalici
-
Taman ti htjela napisati odgovor kad vidim da si si sama već odgovorila
-
Isti problem imam i ja u malom autu, a u velikom nemam (obje su Romer Duoplus). Dobro ju zategnem tek kad se okrenem prema AS sa vozačkog sica.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma