Ima li netko iskustva sa spaljivanjem kapilara na licu? Navodno se to radi visokofrekventnom strujom...
Moja šogorica planira ići, svaki savjet je dobrodošao!
Ima li netko iskustva sa spaljivanjem kapilara na licu? Navodno se to radi visokofrekventnom strujom...
Moja šogorica planira ići, svaki savjet je dobrodošao!
bila frendica. mora ići dobrom dermatologu i dobro je da ide sada kada nije sunčano
Nažalost, nitko ne može garantirati da se neće opet pojaviti.
jel moze kakva konkretna preporuka, makar na pp. nije vazno gdje.
ja nemam kapilare klasicne nego nesto sto ne znam uopce kako se zove na hrvatskom, al znam da se isto moze spaliti, pa bih ovaj na nosu ukokala, ide mi na zivce, ko da imam prist.
po opisu bih rekla da imamo nesto slicno. meni se radi o spletu puknutih kapilara na desnoj strani, tocno na mjestu gdje "sjedaju" naocale, ako ne stavim korektor doista izgleda kao prist.marta prvotno napisa
prije 10tak godina sam to palila, ali se vratilo nakon kratkog vremena. nisam isla opet.
to je to. jako krvari kad se prokine, onako nenormalno. na engleskom je to cherry angioma, na hrvatskom nikad cula. meni je na vrh nosa i taj je jedini koji mi smeta.
imam ih jos po tijelu al oni su totalno nebitni...
Jel može i meni neka konkretna preporuka please?
Ja imam ispod nosa i to baš puknutu kapilaru. Prvo sam imala na jednoj strani, a sad mi se pojavila i na drugoj. Baš razmišljam o tome kako i gjde da to uklonim. Čula sam da to rade u kozm. salonu Božica u Dubravi i to sa laserom, ali mi je malo predaleko.
Zato please molim preporuke za negdje bliže, ja sam inače na Vrbanima.
i pozdrav
Ako se odlučite na laser, napravite to kod dermatologa, ne kod kozmetičara.
Jel može još par pitanja:
1. Jel se kod dermatologa plaća ili ide preko uptnice?
2. Kod kojeg dermatologa ići?
ja sam palila kapilare na licu, i to sa IPL uredajem, tretman je cca 600 kn, i pece ko sam vrag..
Mogu reci da je ucinkovito, al se bojim da ce se to vratiti, ali odlucila sam to ukloniti pa cemo dalje vidjet.
Nadam se da sam pomogla
I ja to imam na desnom obrazu. Pitala sam u kozmetičkom salonu i rekli su da mi treba 5 tretmana po 1 min, a 1 min košto oko 200 kn ako se dobro sjećam. Nisam nikada otišla. Ne smeta mi baš toliko!