Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Uspavljivanje jednogodišnjaka bez dojenja

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je da 2.5 godine ravno 3 puta zaspao bez cice, nakon toga povremeno spava u vrtiću ( tam se ponekad vrpolji, pazagrli medeka i skupa si nekaj pričaju i zaspeju).Doma još uvijke cica osim ako poželi s tatom otić spavat, a jako je umoran onda može i bez cice. Inače neku večer ja ošla prva u krevet, i pokrila se prek glave, dečki legli svako na svoje mjesto, mali došo provjerit dal spavam i pošto se nisam javljala zaključio je da ipak spavam, lego zagrlio medeka i čorio , do 2sata po noći. Inače kad zaspi s cicom budi se do ponoći za red pišanja+ cicanja. Budi se onda i kasnoje do jutra najmanje 2-5puta. mali ima skoro 32 mjeseca

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

moj je nekih 20 ak dana nakon prestanka dojenja jos uvijek trazio jesti po noci tako da je pitao za bananu, kreker, kruh... onda e shvatio da to i nije tako lijepo kao cica, da se ne isplati buditi pa je poceo spavati cijelu noc

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ti si srećković, moja klinka je počela spavati više od godinu dana posle zadnjeg podoja

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mene je u poslijednje vrijeme to noćno dojenje počelo iscrpljivati. a ne znam kako ga se riješiti jer ona ne zna zaspati bez cice. ajde, prije bi zaspala s cicom i spavala - po danu skroz, po noći uz jedno, možda dva buđenja. super! ali sada i po danu ako joj pokušam maknut sisu se odmah budi i pada u očaj, a po noći isto, moram duuugo ležati uz nju da bi zaspala i onda se budi još 100 puta, pa imamo roštiljanje. pred jutro su mi već jadne sise skroz prazne i traumatizirane, a ja dehidrirana.
    ok, kužim, zeznula sam kao roditelj i nisam dijete na vrijeme naučila da samo zaspe, ali što sad? ja ne želim prekinuti dojenje, pa čak ni noćno. volim dojiti ali ja bih da može zaspati i bez cice (ako me nema) i da tih noćnih podoja nema 1000. i, kad već maštam, može i jednog ponija

rutvica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

e da pokušali smo onu foru da ja zbrišem iz sobe i ostavim ju tati da ju uspavljuje (što je prije bilo pod normalno - izmjenjivali smo se u tome), ali mislim da sam ja plakala više od nje i ostarila par godina u par sati, ona je promukla od ridanja i kasnije se držala za mene ko malo majmunče satima. naprosto sam slaba i loša mater izgleda

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj rutvica prvotno napisa Vidi poruku
    mene je u poslijednje vrijeme to noćno dojenje počelo iscrpljivati. a ne znam kako ga se riješiti jer ona ne zna zaspati bez cice. ajde, prije bi zaspala s cicom i spavala - po danu skroz, po noći uz jedno, možda dva buđenja. super! ali sada i po danu ako joj pokušam maknut sisu se odmah budi i pada u očaj, a po noći isto, moram duuugo ležati uz nju da bi zaspala i onda se budi još 100 puta, pa imamo roštiljanje. pred jutro su mi već jadne sise skroz prazne i traumatizirane, a ja dehidrirana.
    ok, kužim, zeznula sam kao roditelj i nisam dijete na vrijeme naučila da samo zaspe, ali što sad? ja ne želim prekinuti dojenje, pa čak ni noćno. volim dojiti ali ja bih da može zaspati i bez cice (ako me nema) i da tih noćnih podoja nema 1000. i, kad već maštam, može i jednog ponija
    identično

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

e da pokušali smo onu foru da ja zbrišem iz sobe i ostavim ju tati da ju uspavljuje (što je prije bilo pod normalno - izmjenjivali smo se u tome), ali mislim da sam ja plakala više od nje i ostarila par godina u par sati, ona je promukla od ridanja i kasnije se držala za mene ko malo majmunče satima. naprosto sam slaba i loša mater izgleda
    Ima nas još.
    Osim što se mi nikad nismo izmjenjivali u uspavljivanju.
    Samo jednu noć je bila zaspala s tatom, kad je mama bila vani u kazalištu... imala je oko godinu i pol. Kad je mama nedavno opet izašla, nije joj palo na pamet spavati, već me lijepo čekala do 11.15.

anasti avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

21 mjesec, uspavljuje se na cici, i budi po noći, nekad jednom, nekad 10 puta
    ah šta ćeš, već sam navikla da će tako biti dok ne odseli na faks
    samo da nije noćnih buđenja..

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pa dobro, kod neke djece ne pali da ih netko drugi uspavljuje i to je to, kakve lose matere, saberite se

neki dan uspavam najmladu za popodnevno spavanje i odem van nes obaviti, starci su me zvali da se probudila i da ju ne mogu smiriti, ja sam predlozila da ju podmite necim, pa su me zvali za 10 minuta da nista ne pali, davali su joj i cokolade i svega, nista nije palilo, ona je vristala i bacala se po podu. ja sam tad odlucila da cu ipak krenut doma, trebalo mi je oko pola sata, ona je vristala dok nisam dosla. ima 2 god i 3 mjeseca

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Ma daj, ona mala haharica, koja tako suvereno vlada situacijom vani?!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

ok, kužim, zeznula sam kao roditelj i nisam dijete na vrijeme naučila da samo zaspe, ali što sad?
    ahaha, baš si grozna majka! ima vjerojatno puno više stvari što roditelj treba naučiti dijete, ovo mogu i sami, kad-tad

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj, ona mala haharica, koja tako suvereno vlada situacijom vani?!
    da da, ona, ima dana kad prede na tamnu stranu

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •