Pokazuje rezultate 1 do 50 od 507

Tema: Liječničke novine objavile opasan tekst protiv cijepljenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Na kraju ću ozbiljno nadoć na to da se informirani izbor čini kao iluzija, a ovaj uzlet alternative... meni je to ko pjesma Dubioze kolektiva... "masovna hipnoza danas prešla svaku mjeru". Sori, nije osobno, ali teško se obranit od svih tih medova i čajeva. Mislim... svrsishodnost... konkretno... slana soba... u Splitu? You tell me što je to - jedna zgodna mala franšizica ili medicinska pomoć. Skupa sa svim Noni sokovima iz havajskih otočja i sličnim stvarima. U konačnici - grozomorni farma lijek je koji put čak i jeftiniji od sveg toga što nudi alternativa.
    zanimljivo je samo da u zapadnim zemljama i homeopatija, i kiropraktika spadaju pod zdravstveno osiguranje

mozda bi ih hr zdravstvo trebalo informirati i da je u biti spas u sakama tableta kojima se uopce ne ide do uzroka simptoma nego se vedro tabletira po simptomima bolesti...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo je samo da u zapadnim zemljama i homeopatija, i kiropraktika spadaju pod zdravstveno osiguranje

mozda bi ih hr zdravstvo trebalo informirati i da je u biti spas u sakama tableta kojima se uopce ne ide do uzroka simptoma nego se vedro tabletira po simptomima bolesti...
    Pa... zanimljivo je, koliko je zanimljiva i zarada tog streama i u zapadnim zemljama, pogotovo tamo di je medicina toliko skupa da je nedostupna. Svi trendovi nam dolaze iz vani, od korporativnog kapitalizma, globalizma, povratka prirodi, pa tako i ovaj konkretni, za kojeg ja osobno mislim da je loš. A nije baš da je ovakvo liječenje nepoznato i u povijesti, sa svih strana - Istok, Zapad...
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2011. at 15:37

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nek' neka dobra duša javi kad bude ovo sučeljavanje na temu cjepiva na TV-u, još kad bi link linkala, super bi bilo.

Ali, na kraju, percepciju gledatelja često i oblikuje ko je djelovao sigurnije i bio manje užešćen, sestra moja je bila u ST-u na kreacionističkom predavanju nekog tipa, reklamirano kao znanost, o nekim ljuskama i svemiru itd. i čovjek koji je bio predstavnik znanosti više se upjenio, a ovaj kreacionist je ostao zen miran... Tako da, kao i u puno toga, percepcija i neki osobni PR-ovski talent su jako važni.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.11.2011. at 16:09

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj stray_cat prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo je da ne znaš (ili namjerno prešućuješ?) da je samo pitanje vremena kad će homeopatija ispasti iz zdravstvenog osiguranja zapadnih zemalja. kako u uk, tako i u njemačkoj i cdu i sdp misle isto o homeopatiji - da nije zaslužila biti pod zdravstv. osiguranjem.

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    pa ti barem poznaješ gomilu novinarki i novinara; pitaj ih zašto im je zanimljivije imati nekoga "kontra" nego "pro"
    novinarku koju sam pitala mi reče da joj je bitan roditelj koji ima izgrađeno mišljenje o cjepljenju, nebitno je li pro ili kontra.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa Vidi poruku
    zanimljivo je da ne znaš (ili namjerno prešućuješ?) da je samo pitanje vremena kad će homeopatija ispasti iz zdravstvenog osiguranja zapadnih zemalja. kako u uk, tako i u njemačkoj i cdu i sdp misle isto o homeopatiji - da nije zaslužila biti pod zdravstv. osiguranjem.

prica je mrvicu drugacija

sve se vise ljudi okrece homeopatiji pa se u biti farmaceutska industrija osjeca ugrozeno (ili doktor laze, ja nisam imala uvid u dokumente pa prepricavam sto nam je rekao nas doktor opce prakse)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •