-
Pa što ti je doktorica rekla, kamo da idete?
Ti trebaš ići fizijatru (doktor) koji će vas onda ako treba poslati fizioterapeutu da ti pokaže vježbe.
Najbolje je (u Zagrebu) ići na Goljak, mi smo išli kod dr. Žučka kojeg apsolutno preporučujem. No, na Goljaku se jako dugo čeka, i vrlo vjerojatno niti nećete doći na red za tri tjedna.
Dobra opcija je otići u Polikliniku Sabol - na pregled pa na vježbe. Tamo radi jedna izvrsna terapeutica sa Goljaka. No to sve skupa dosta košta.
-
ja sam s prvim sinom isla na goljak 9mj itd ali sam zab. kako se tocno rade vjezbice itd
dr. mi je rekla da nemoram ici na goljak i slicno jer kod njega nije veliki problem vec na granici je itd
rekla mi da uzmem sat vjezbi da vidim kako se vjezba i da doma vjezbam s njim...
ali br. od fizijatra mi je dala ali decko je na godisnjem ,a dugo mi cekati 3tjedna da se vrati,inace privatno radi.
rekla je da klimavo sjedi da bi sa 9mj trebao cvrsto sjediti da se nerusi (inace je nosio remencice pa je rekla i da mozda zbog toga,jer je ipak bio stisnut u tim remenima i nije se mogao kretati. nosio ih je mjesec dana,dobio ih sa 7tjedana)
ali sat vjezbi 300kn uh...sta to nije malo precjenjeno?
-
opet si mislim...''klimavo sjedi''
mislila sam da je sve individualno kod svakog djeteta...nisam ni znala da postoje PRAVILA ...hm
ne znam...
-
bebac gmize ...samo sto nije skroz propuzo
dize guzu u zrak
okrece se na obje strane
stavlja nozne prste usta
sjedi on...ali onako klima ali odrzi se neko vrijeme sjedeci se pa se srusi
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove