-
Dr. Žućko je dolazio i u Klaićevu 2 x tjedno, a kad smo mi zadnji put išli (prošle godine) naručivali su
mjesec po mjesec kak im je on davao termine pa se prilično moglo brzo dobit termin. Meni je bila čist ok i dr.
Fatorini-Žutelija koja inače radi u Klaićevoj ali je bila 2 x na porodiljskom pa je zbog toga Žućko i dolazi nju mijenjat, skužila
je Katji problem koji drugi nitko nije vidio. Probaj i njih nazvat da vidiš kak je kod njih.
-
Je, potpisujem i Roko_mamu - Klaićeva je isto OK, sve je to ista metoda - bobath - Goljak i Klaićeva i Sabol. Osobno bih izbjegavala Vinogradsku jer mi se čini da je to "teritorij" Polovina i potencijalnih dizanja panika oko sitnih problema, a i mislim da rade po toj "malo" spartanskijoj metodi woyjti, ako sam dobro napisala - zaboravila sam već. Polovine, kažem, preporučila bih baš ako su ono žestoki problemi, onda su oni the best, ali inače previše "koštaju" in terms of roditeljski živci, a idu malo i na marketing "grižnje savjesti" - dobro, to je dosta rašireno posvukud "zar ne želimo za dijete najbolje" - ima toga i ovdje (komocija itd.).
Posljednje uređivanje od ina33 : 03.11.2011. at 16:40
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma