Pokazuje rezultate 1 do 50 od 70

Tema: molim vas za savjet oko fizijatra za male bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ima ekipe koja dolazi doma, naravno. Probat ću se podsjetiti kontakata pa ti javim.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a polovine nas skroz prestrašile!

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

studeni23 ovo što si se nadala puno ponuda i na kraju ništa je samo zato što ih je jako malo da nešto vrijede...ostali su li-la, izmišljavaju toplu vodu samo da što više para izmuzu

u svakom slučaju preporučam kao što su cure već rekle, naručiti se na Goljak i čekati (čeka se 3 mjeseca), a u međuvremenu platiti par vježbica...

apropo nekih drugih stvari...
    mi smo na Goljaku kod Karoline...inače ona dolazi i doma (neznam broj niti cijenu)...no onda radi sr.nja na Goljaku i tamo vježba samo sa djecom kojima dolazi i doma...znači plati pa je super...
    mi se službeno vodimo kod nje, ali nas uvijek ostavi u rukama početnika... sva sreća pa nemamo velikih problema

druga stvar, nikako ne ići u Vinogradsku...krenula sam tamo sa prvim djetetom jer mi je mala ležala tamo na neonatalogiji mjesec dana nakon poroda (prematurus) pa kako nije mogla okrenuti glavu na zvečku rekli su mi da mi je dijete gluho... kokoški uopće nije bilo bitno što mi kćer tog datuma kojeg smo bili još uopće nije trebala biti rođena (rođena 33+6)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

thx

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •