Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: skidanje flastera micropore

Datum pristupanja
    May 2006

Početno skidanje flastera micropore

želim podijeliti svoje iskustvo...
    primili smo jučer 2 cjepiva, po jedno u svaku ruku. Na svako mjesto uboda dijete dobilo vatu promjera 6-7 cm i preko toga, oko cijele nadlaktice flaster koji doseže čak do mekane kože ispod pazuha.

Dijete se sjetilo da smo davno to skidali na trzaj. Pa je reklo, znam, znam, boli...ali, prošli put je bilo na unutrašnjem dijelu lakta i nije bilo tako bolno.

Uglavnom, najprije sam natapkala micropore uljem da oslabi ljepilo pa prerezala micropore po sredini, onaj dio koji ide preko vate da imam dio za uhvatiti i tako sam imala dva dijela. I kad je rekao sad povukla sam. I suze su frcale na sve strane.

Na drugu ruku sam bila pametnija. Uzela sam sebi 20 min i polako trljala prstom umočenim u ulje na mjestu koje odljepljujem. I to je bilo sasvim bezbolno. Traka se polako odizala.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mi smo čekali da se sam odlijepi.
    Znam, znam, nije neki savjet, ali mojeg to jako boli, a nisam vidjela razlog za dodatnu "traumu".
    Odrezala sam vatu kao i ti i na večer kad se kupao, flasteri su se odmočili i bezbolno smo ih maknuli.
    On ni običan flaster na posjekotini ne da izvaditi. Isto koristimo metodu "da sam otpadne".

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Da, ako ga se dobro smoci vodom moze ga se lakse skinuti, iako jos uvijek na trzaj.
    Ne cekam da sam otpadne, to mi nije bas nesto. Koliko mu vremena treba tako?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Treba mu vremena do prvog poštenog kupanja. (Isti dan).

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam nedavno (nakon sto su mi godinama lijepili gaze i vate micropore flasterom) dobila jaku urtiakariju od njega. Tako da ak vam se dijete pocne ceskati - skidajte odmah pa makar bolilo taj tren. Mene je neizdrzivo svrbilo danima nakon skidanja, a crvenilo traje tjednima...

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

medicinski benzin, dobro natopiti i svaki flaster silazi bez suza
    btw i ja imam alergiju na tzv "svileni" flaster, koža oko reza od CR je to dobro upamtila ...

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uf,ja sam mojoj bebusi morala skidat flaster nakon cjepljenja u oba bedra....
    Ja pricala sa pedicom dok je sestra poljepila toliko flastera na obe noge ko da treba mjesec dana to stati...da sam vidila sto radi sprijecila bi je na vrijeme....
    Ja sam isto dobro namocila flastere,prerezala ih kod vate ali je jadnica ful zaplakala pri skidanju...
    Dobro da znam sad za iduci put za taj med. benzin!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ponavljam, mi smo koristili obično ulje za amsažu. Sporo je išlo, al je išlo. Što je najbitnije, išlo je bez suza!!!

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ma čekajte da otpadne.
    Nije to tjedan dana, to je do večernjeg kupanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •