je li netko probao Capsiplex?
Hvale ga na službenoj stranici,ali ni riječi o nuspojavama.
Pročitala sam da ih ima (naravno da ih ima), nesanica, mučnine, ubrzan rad srca...
Zna li netko iz prve ruke?
je li netko probao Capsiplex?
Hvale ga na službenoj stranici,ali ni riječi o nuspojavama.
Pročitala sam da ih ima (naravno da ih ima), nesanica, mučnine, ubrzan rad srca...
Zna li netko iz prve ruke?
Ja sam ih kupila 300 kunića mjesec dana sam ih pila nisam skinula ni gram! A nuspojave nisam imala !
skinula sam nekoliko kila kad sam pila kapsule jabučnog octa!![]()
Evo, pojedeš dva keksa sa čokoladom manje, ušparaš na tabletama i na keksima.Ukupan učinak je 278 kalorija potrošenih prije, za vrijeme i nakon fizičke aktivnosti više nego što ih potroše osobe koje uzimaju placebo.
Koliko je 278 zapravo kalorija?
- 80 minuta hoda umjerenom brzinom (oko 3,5 km/h)**
- 25 minuta trčanja (10 km/h)**
- hamburger
- režanj pizze sa sirom
- dva keksa s komadićima čokolade
- pola žemlje premazane sirom za mazanje
oprosti, ali ne vjerujem u čudotvorne pripravke bez promjena životnih navika (a uz promjene, čudotvorne napitke i kapsule ne trebaš).
što nisi prije stavila, ja sam taman pojela pola kajzerice namazane s kiselim vrhnjem
ja bi potpisala mudru baku mala-vile
no da odgovorim pokretačici teme, nemam iskustva s tim, ali ne bi ni probala
Ma nisam tražila povrat novca...mislim da se to ni nemože. Kao što cure vele treba maknut tanjur od sebe. ALI KAD JE TO TAKO TEŠKO!![]()
znam da je tesko, zato je bolje ubaciti i vjezbanje pa manje micati tanjur, a i puno je zdravije od gladovanja, ne samo fizicki nego i psihicki ti se onaj centar za sreću u mozgu (ne mogu se sjetiti naziva) aktivira
Ili samo promijeniti način ishrane.. prestati jesti "smeće" (tu brojim sve šećere i bijelo brašno i sve ostalo što nije integralno) i kile će se početi topiti..
zaboravila sam napomenuti.. nije samo stvar toga "joooj moram se limitirati sad u čipsu/čokoladi/keksu/kruhu s nutelom" - nego razmišljajte o tome što jedete.
Znate onaj izraz "ono si što jedeš". SVE što unesete u sebe vas izgrađuje i čini vaše zdravlje. Ako unosite smeće, teško je očekivati da će rezultati bilo čega biti dobri (bilo zdravlja bilo izgleda). Ako unosite dobre i pametne stvari koje zaista trebaju vašem tijelu (sjetimo se, to i je svrha hrane), činite mu uslugu jer ne činite samo vaše tijelo zdravim nego i izgledate dobro.
Pokreni kalorijsku dijetu koka se bazira na ogranicenom broju unosa kalorija u odnosu na tvoju kilazu godine fizicke aktivnosti isl. tada si prisiljena pojesti rucak od sampinjona i piletine umjesto rebaraca. ima jedna ekstra stranica u nazivu je samo rijec kalorije. nesto.provjeri obavezno. ja sam tako smrsala 13 kg za nesto manje od 6 njeseci.
Jedno pitanje i od čak 11 ponuđenih odgovora, samo se dva tiču postavljenog pitanja....
Kakogod, čula sam od jedne poznanice da je njoj pomoglo, eto tek toliko.