Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Crtići u vrtiću

Bumble avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Crtići u vrtiću

Zanima me koliko se u vašim vrtićima gledaju crtići. Kod nas klinci koji popodne ne spavaju, često pogledaju cijeli dugometražni crtić i to mi se čini ful previše pa me zanima kakva je praksa u drugim vrtićima. Koliko gledaju, kad gledaju, koja su dob? Jel kojim slučajem postoje kakve službene smjernice za dozvoljenu količinu gledanja crtića u vrtiću? Možda je to samo meni previše...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Pa ne mogu pogledat pola dugometražnog crtića. Spavanje taman toliko traje. Gledaju oni koji ne spavaju za vrijeme spavanja i popodne na dežurstvu. U ostalo vrijeme su aktivnosti.
    Meni nije previše, ne znam, ne vidim niš loše u jednom crtiću. Ne gledaju uvijek, nekad slušaju priču.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne gledaju uopće. Oni koji ne spavaju slažu puzzle, crtaju, pomažu tetama u izradi nečega...
    Nemaju TV

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod nas se nekad, iznimno, gledao crtić - obično kad su bile situacije da nema jedne tete pa su se spajale grupe ili nešto tome slično. I ja mislim da je svakodnevno gledanje dugometražnog crtića u vrtiću previše.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kod nas ponekad gledaju crtiće u dežurstvu kod starijeg. Meni ne smeta, L je zadovoljan.

Bumble avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inače, nije da sam ja generalno protiv crtića. Štoviše, i ja ih rado gledam . Meni se samo čini šteta da se u vrtiću svaki dan gleda crtić tako dugo, a jedna teta je upravo friško došla raditi i ne vidim razlog zašto ne bi imali neku aktivnost koja je za klince korisnija (čitanje, zajednička izrada nečega, crtanje, puzzle, izrada predstave, ma bilo što kreativno, što ne uključuje divljanje da ne bude prevelika buka) od "tupog" gledanja u TV.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kod nas prosle godine svaki dan ujutro gledali tv, popodne, u vrijeme rucka...
    na kraju je ispadalo da nista ne rade nego da gledaju crtice
    sad vise nemaju tv (srecom)
    pa samo ponekad idu u zajednicku prostoriju...
    ja sam skroz kontra tv-a u vrticima jer je stvarno previse u uporabi: jer ako djecu pitas oni bi najradnije nonstop buljili u tv.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod nas, kako čujem, crtići se gledaju za uspavljivanje oko pol sata. Rekla bih da nije previše, premda ako bi me se baš pitalo glasala bih za vrtić bez tv-a. Ali ajde, pretpostavljam da to ipak tetama olakša cijelu problematiku uspavljivanja, pa ako se ne pali više od toga neću se buniti.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Naši petkom imaju slobodan dan kad smiju donjeti crtiće i svoje igračke. Sad su u dobi da ako netko donese nešto i drugi bi to htjeli pa nastaje fajt.
    Petkom dobiju jedan crtić (neznam još koji, mi smo imali dužu pauzu a moj baš ne priča puno o vrtiću), tokom tjedna dobiju neki kratki crtić ako je ružno vrijeme i ne idu van (bar mi je tako teta rekla).
    Mislim da ne gledaju puno, a i da gledaju malo više ne bi mi smetalo.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ja kod nas nisam vidjela ni da imaju televizor.
    Posljednje uređivanje od Ibili : 03.11.2011. at 14:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •