Pokazuje rezultate 1 do 43 od 43

Tema: Posta iz Engleske...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja pretražujem već za božićne poklone
    Meni je vecina mojih stigla (osim onih koje sam "fizicki" kupila u ducanu), trebam jos naruciti 3-4 zadnja, planiram danas-sutra.
    I bas me veseli sto sam na miru, pa cu se moci opustiti i uzivati u predblagdanskim radostima bez strke-panike.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je vecina mojih stigla (osim onih koje sam "fizicki" kupila u ducanu), trebam jos naruciti 3-4 zadnja, planiram danas-sutra.
    I bas me veseli sto sam na miru, pa cu se moci opustiti i uzivati u predblagdanskim radostima bez strke-panike.
    to je i meni cilj, ako nešto mrzim, onda je to kupovina božićnih poklona u zadnji čas
    imate li neki tips&tricks što naručujete s ebaya za poklone?

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imate li neki tips&tricks što naručujete s ebaya za poklone?
    Legici
    Sve u vezi Harry Pottera (curka je u HP-fazi )
    druge stvari po trenutnoj inspiraciji (ako vidim nesto sto je The poklon za odredjenu osobu)

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Elly prvotno napisa Vidi poruku
    Legici
    Sve u vezi Harry Pottera (curka je u HP-fazi )
    druge stvari po trenutnoj inspiraciji (ako vidim nesto sto je The poklon za odredjenu osobu)
    i ja dosta gledam legiće, ali čini mi se da je na njih dosta visoka poštarina, legiće kupuješ isključivo nove u kutiji ili se nađe i korištenih u ok stanju? mislim to je ionako neuništiva igračka

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja dosta gledam legiće, ali čini mi se da je na njih dosta visoka poštarina, legiće kupuješ isključivo nove u kutiji ili se nađe i korištenih u ok stanju? mislim to je ionako neuništiva igračka
    Iskljucivo nove u kutiji, nikad otvorene.
    Nisam nasla visoke postarine - 3,50 GB za jedan paket, 5 GBP za kombinirano dva, cca te cijene.

Nedavno su u The Sunu izasli mali promo paketici Lego kockica, u vrecici: Cars, Harry Potter (dvije razlicite verzije, Snape's Lab i Trolley), i jos neki takvi tematski, ti se prodaju za vrlo male pare i jos uvijek djiraju po eBayu.

Za ove vece/velike Lego komplete, izracunala sam da mi je usteda cca 50 € po kompletu.

I zaista ih ima puno novih, nikad otpakiranih (znaci siguran si da ne fali nista), tako da sam nasla sve sto sam htjela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •