Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Žulja, stišće, predugo je ( odijevanje) ...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    E ove riječi čujem preko nekoliko puta svakodnevno.Gotovo niti jedan odjevni predmet ne može obući od prve i bez prigovora.Ali radi se o tome da jednu majcu danas obuće od prve, a sutra ju grčevito trga sa sebe uz dreku kako žulja, stišće ili sl. Čarape već par dana želi samo jedne, a kad su na pranju onda je bos...Imali smo već takvu fazu kad je sve bilo isto ovako intenzivno, kad kao faza prođe( tako si ja mislim ) onda je ta izbirljivost manje izražena, ali ipak u nekoj mjeri prisutna( čini mi se da su neki prigovori i negodovanje oko odjeće baš uvijek prisutni). Ne znam kako se postaviti, reći da razumijem , što mi je teško i ne znam mogu li biti iskrena jer me sve to prilično iscrpljuje i živcira, ili što... Mislim da to ne radi namjerno i iz zlobe, izgleda koda je to jače od njega. Inače krenuo je u predškolu, teško ostaje u školi i cijeli tjedan je opterećen i ispituje koliko još dana, a dan kad traba ići je u grču ...Mislim si da je to možda povezano, a ne znam kako mu pomoći.
    ovo sto opisujes meni djeluje ko problem sa senzorskom integracijom i da ima preosjetljivost na dodir. moguce je da njemu struktura odredjene robe smeta ko da si mu obukla brusni papir

ja ne mogu nositi nista vuneno

moj sinko ima problema sa etiketama a vidim da i klinci oo njega znaju imati etiketa problem pa neki nose donji ves namjerno ubucen naopak

moguce je da je prblem izrazeniji kad su bolesni i kad su pod pojacanim stresom
    Posljednje uređivanje od stray_cat : 07.11.2011. at 12:38

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •