Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: Žulja, stišće, predugo je ( odijevanje) ...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj oka prvotno napisa Vidi poruku

Peterlin kako se radi ta kompresija zglobova i zbog čega?
    Kome se obratiti u vezi te senzorske integracije?

Također da se osvrnem na ove testove intolerancije na hranu, danas smo dobili rezultate
    Triad testa iz poliklinike Simbex i ispostavilo se da je intolerantna na mlijeko i kazein pa zelje i celer, a i rezultat aminokiselina nije dobar.
    Znači i sa tim bi se mogle neke stvari povezati, krečemo na eliminaciju tih namirnica i baš me zanima što će nam budućnost donjeti.
    Nisam sigurna da tvom djetetu treba test senzorne integracije. Ovo s hranom objašnjava stvar... Moj sin je osim preosjetljivosti imao i kašnjenje u neurološkom razvoju, lošu koordinaciju pokreta (nije mogao sunožno skočiti do pete godine) i njemu je to trebalo. On nije mogao biti miran ni trenutka jer je imao (i danas ima nešto od toga) nevoljne pokrete u vidu trzaja, pa smo ga masirali da ga naučimo biti na miru neko vrijeme. Upalilo je. Osvijestio je svoje tijelo, danas je motorički višemanje ok, osim ružnog rukopisa i te povremene preosjetljivosti na neke materijale ništa od patologije nije ostalo.

Nemoj tražiti patologiju tamo gdje je nema... Ako zaista želiš testirati dijete, mislim da kabinet za senzornu integraciju ima Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 07.11.2011. at 14:50

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zaboravih napomenuti - kompresija zglobova je gore opisani SLON, treba naročito paziti da se pritisnu zglobovi. Dobru zabavu ako želite probati!

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj tražiti patologiju tamo gdje je nema... Ako zaista želiš testirati dijete, mislim da kabinet za senzornu integraciju ima Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.
    Hvala na savjetu, ne budem. Ovom Triad testu smo se podvrgli zbog dermatitisa, problema sa disanjem i njenog vječnog nemira...
    A ovo sa masiranjem moram uvečer proučiti jer mi se čini dobro, ona inače voli da ju škakljam po stopalima i svugdje po tijelu i to je način koji koristimo za umirivanje,
    posebno pred spavanje, jer noge samo da po plafonu ne počnu skakati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •