Pozdrav svima!
Borim se duže vijeme s jednim problemom i treba mi svaki mogući savijet kako da pomognem svom dijetetu i sebi.
Imam petogodišnju curicu, i ja sam trudna. Moja mala je jako vesela, sretna i ne može dočekati da joj se rodi braco ili seka.
Ali ja u zadnje vrijeme imam problema, tj. neznam dali me pucaju trudnički hormoni, zna mi se desiti neke dane da jednostavno neznam šta bi sa sobom sve mi smeta. loše sam volje, i koliko kod se trudim da to moje "stanje" ne utječe na moju djevojćicu, desi se da ponekad i podignem glas na nju ili nekad i viknem kad me odbija poslušati pa se i ona i ja zajedno rasplačemo, kažem joj da mi oprosti da nisam htjela vikati, ona meni odgovori da mi oprašta i da ja njoj oprostim što me nije poslušala... itd Ali osječam kao da sam uletila u taj neki začarani krug i da se ne mogu izvući iz njega. Bojim se da me moja mala ne počinje "odbacivati" i tjerati od sebe.
Pokušala sam s mužem o tome razgovarati, ali od njega nisam uspjela ništa konkretno dobiti, jer kao odgajatelji ne funkcioniramo u smislu jer on rijetko kada podrži neku moju odluku ispred dijeteta a što se nje tiće, ako ja nešto ne dopustim on me ne podrži iako na kraju ispadne da sam bila u pravu. A s druge strane ja uvijek podržavam njega kad je u pitanju odluke što se tiće naše curice.
Neznam više šta da radim, bojim se da ju ne počnem gubiti, koliko god se odupirem tim svojim "stanjima" nekad se nešto prelomi u meni i najradije bi takv jedan "loš" dan nije ni postojao nego da je sve bio jedan ružan san... ali nažalost nije.... Pomognite mi...![]()