Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Vrećica za urin s epruvetom

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno Vrećica za urin s epruvetom

Zna li netko gdje se može kupiti?Namjenjena je maloj djeci i super je jer se odvaja dio urina za urinokulturu.Nama su je prporučile sestre iz Klaićeve jer nem se obična odljepljivala pošto je Luna jaaako nemirno dijete.Zbog refluksa često nosimo urin na kontrolu i kupovali smo ih u Fokus Medical u Rapskoj ali oni su se preselili a ja ne znam gdje :/ Inače proizvođač je Sanolabor i jedna je koštala 40-tak kuna,ali stvarno su super-ne odljepljuju se i jednostavne su za upotrebu.Zna li tko?

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi isto kupujemo one obične,koje nam se odljepljuju,i teško uspijevamo uzeti urin (

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Nadam se da stavite pelenu preko vrecice i zapkirate bebu a ne da stavite samo vrecicu i cekate da se beba instant popiski (kao sto je radila jedna poznanica)?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Kod ovih vrećica dijete je u polusjedećem položaju-sjedi između mojih nogu,a ja sjedim -pustim vodu da teče i popiški se u roku 2 minute.Našla sam novu adresu Fokus medikala-sad su u Sesvetama kraj Metroa,koga zanima broj tel.šaljem na pp,a inače vrećice mogu poslati i na kućnu adresu.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno vrečice za urin s epruvetom

Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: vrečice za urin s epruvetom

Citiraj daisy2005 prvotno napisa
    Nana, možeš mi molim te poslati gdje se mogu naručiti te vrečice i koliko koštaju (jel' se plaća dostava)? Mi moramo dosta često kontrolirati urin, a onda nam redovito ispadne loš uzorak pa ako ovo funkcionira, to bi nam bilo super. Puno ti hvala
    I mene ovo zanima, moze info na PP?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •