-
nespavanje i danju i noću
Dakle, drage moje, unaprijed se ispričavam ako tema već postoji; nisam je pronašla.
Naša curica od 3 godine i 2 mjeseca zadnjih tjedan-dva uopće više ne zaspe preko dana, što mi samo po sebi ne bi bilo čudno da se ne budi non-stop noću: isključili smo hladnoću/toplinu, piškenje, žeđ, ne ide u vrtić, nema nikakvih turbulencija u obitelji, sve je išlo svojim uhodanim ritmom do prije par tjedana. Sad sam već u fazi da idem spavati s grčem u stomaku jer se unaprijed užasavam cjelonoćnih ustajanja, stalnog ušuškavanja, pa vodi joj medu na wc, pa ne spava joj se, pa hajdmo gledati crtiće, onda je ja ušuškam a ona nakon par minuta počne cviliti i sve opet iznova. Zaspe u stvari tek pred zoru tako da ove turbulencije traju otprilike od 1 do 4 ujutro...A ja ustajem u 5 i vozim se do posla 50 minuta u drugu županiju i već sam kronično depresivna i neispavana. Kad je pitam boli li je nešto veli da ne. Inače je jako vesela, brbljava, puna energije, super jede, ma sve pet ali spavanje u zadnje vrijeme baš pa nikako. Kao da je na Red Bullu 24/7! Ima li neko slično iskustvo, je li moguće da se radi o nekakvoj fazi/razvojnom skoku/whatever? Zahvalna sam na svakom iskustvu....btw, čak sam pomislila da nije neki poticaj u hrani ali zaista pazimo na to od prvog dana, stvarno se hrani po onoj prehrambenoj piramidi.....Baš sam već
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma