Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Savjet, molim: Jane racing AS, 0-18 kg

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno Savjet, molim: Jane racing AS, 0-18 kg

Pozdrav svima!
    Suprug i ja smo gledali ovu autosjedalicu i čini nam se prihvatljiva po svemu (pritom ne mislim na cijenu i samo na cijenu). Ali, zanima me kakva su iskustva s istom ako je tko ima i kako je prošla odnosno prolazi na crash testovima te je li itko imao ikakvih problema s montiranjem iste u auto (suprotno smjeru vožnje i u smjeru vožnje). Mi inače imamo Mazdu 323, kupljenu u prosincu 2000. ako to išta pomaže.
    Mi smo već posve izgubljeni u moru kojekakvih AS i što se više raspitujemo i saznajemo, imamo osjećaj da nam u glavama nastaje košmar i da svakom informacijom sve manje znamo.
    Svaki savjet i/ili pomoć je dobrodošao/la
    Hvala svima

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Nemam iskustva s ovom AS, samo bi napomenula da kod kupnje OBAVEZNO isprobate AS namontirati u auto

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Svakako!
    Mi smo imali neku Jane, posuđenu, ne pamtim ime, no onu do 13 kg i bome je bilo povuci potegni kod namještanja na Rodinom pregledu! I bez obzira na sav trud i dalje nije bilo kako treba.
    Zato je kahnin savjet najpametniji, za početak!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ako govorimo o ovoj sjedalici kao sjedalici za novorođenče, ja je ne preporučam kao niti većinu drugih kombiniranih sjedalica. naime, iako su deklarirane da su od 0 kg one ne mogu postići optimalan položaj za novorođeno dijete. u prvih nekoliko mjeseci je "jaje" (sjedalica grupe 0+) uglavnom puno bolji izbor.
    Posljednje uređivanje od daddycool : 10.11.2011. at 15:14 Razlog: tipfeler

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo spomenutu sjedalicu. Jako smo zadovoljni kvalitetom materijala. Montaža u auto je vrlo jednostavna i kad se dobro montira stoji čvrsto i ne miče se ni milimetra. Podešavanje pojaseva za vezanje djeteta je malo komplicirano, ali kad uvježbaš ide brzo. Definitivno morate isprobati montirati ju u auto prije kupovine jer zauzima puno mjesta kad je okrenuta u suprotnom smjeru od smjera vožnje. Također ju ne bih preporučila za novorođenče, mi smo ju kupili kad je bebač imao 7 mjeseci.
    Posljednje uređivanje od mara68 : 09.11.2011. at 18:36

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imamo i mi, kupili smo je kad je Ana bila skoro 1 god, jer je sjedalica 0-13 bila već dosta stara, a bilo mi je neekonomično kupovati još jedno jaje za lagano jednogodišnje dijete. Vozila se u obrnutom smjeru dok nije došla do 9-10 kg (a to je potrajalo), sad je još uvijek u njoj i zadovoljna sam kako se sjedalica montira; kad je dobro zategnem, kao da je ukopana u auto; mi vozimo citroen berlingo.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala svima na savjetima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •