Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: Kako dalje

Inquirer avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa nista posebno, tresla se brda rodio se mis.
    nisam zelio muciti i djecu i sebe i rastezati tu trakavicu godinama, a pritom hraniti odvjetnike umjesto svoje djece.

u hrvatskoj ne postoji zajednicko starateljstvo, odnosno djeca uvijek "pripadnu" samo jednom roditelju, ali oboje su duzni skrbiti o njima. Ta formulacija je u principu ona zadnja pljuska koju dobijete kad vas ostave, a odvedu djecu. Jer osim sto ste ih "izgubili" i nemate nikakva prava jer niste zakonski skrbnik morate placati nacin odgoja koji vam se mozda ne svidja. I hoce li ta djeca biti odgajana u istom duhu kao ona i hoce li ponoviti njeno ponasanje jednog dana.

pristao sam na ponudjeni sporazumni po kojem su djeca pola vremena kod mene, kupio stan stotinjak metara od njih tako da se mogu prosetati do mene i kad nije sluzbeno moj dan, a vrijeme koje provodim sa njima uvijek je tako da se dobro zabavimo, nesto naucimo (pogotovo jedni o drugima) i kvalitetno provedemo.

sve vise od toga bilo bi mozda vise inacenje bivsoj, a to me ne zanima, njoj sam oprostio, davno.

Početno

bravo!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •