-
koliki je rok poslodavca za povrat dokumenata radniku
zanima me rok u kojem poslodavac mora radniku vratiti nakon odjave njegove dokumente (PK karticu, radnu knjižicu i odjave s mirovinskog i zdravstvenog)?Znam da se onaj rok za odjavu radnika mijenjao s 15 dana na 8 dana, je li shodno tome onda i rok za dostavu dokumenata radniku unutar tih 8 dana od datuma odjave ili? i kome se mogu obratiti u slučaju da mi nisu vratili dokumente a bliži mi se rok prijave na hzzo ?
-
Zakon o radu to regulira:
Članak 124.
(1) Poslodavac je dužan u roku od osam dana na zahtjev radnika izdati potvrdu o vrsti poslova koje obavlja i trajanju radnog odnosa.
(2) Poslodavac je dužan u roku od petnaest dana od dana prestanka radnog odnosa radniku vratiti sve njegove isprave i primjerak odjave s obveznoga mirovinskog i zdravstvenog osiguranja te mu izdati potvrdu o vrsti poslova koje je obavljao i trajanju radnog odnosa.
(3) Poslodavac u potvrdi iz stavka 1. i 2. ovoga članka ne smije naznačiti ništa što bi radniku otežalo sklapanje novog ugovora o radu.
ukoliko ne učini navedeno poslodavac čini jedan od najtežih prekršaja, pogledaj članak 294.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma