Citiraj Zlato... prvotno napisa
India, te tvoje carape za vene... kakve su to carape? Gdje si ih kupila? Ja sam trenutno u 6. mj i strasno mi naoticu noge - nije li to malo prerano? Preneku noc me i ulovio grc u listu. Zglob mi natekne i kapilarice mi se strasno vide, a neke su i popucale... I dalje radim, ali mi je sve teze stalno sjediti i rijesavati papirologiju. Kako vi uskladjujete trudnocu i posao? Lijepi pozdrav...
To su trudničke najlon čarape za vene, 70den-a, vrlo čvrste, super stisnu nogu po cijeloj dužini, kupila ih u Aniti u Gundulićevoj (mislim nekih 75-100 kn). Iste su me stvarno preporodile jer nisam mogla hodati koliko su mi se listovi stvrdnuli u kamen i zadebljali kao da igram nogomet... katastrofa + nateknuta stopala + počele iskakati vene + grčevi u stopalima :shock: . Uglavnom, poanta je da ih moraš navući prije no što se ustaneš iz kreveta (dok krv nije se spustila u noge). Ja sam sad 38+, čarape nosim od nekog 20. tjedna, noge ne osjećam uopće, vene se povukle, korak lagan kao perce :D Toplo preporučam. Izazov je jedino uz dnevne napade vrućine izdržati u njima cijeli dan... mm se smrzava u vesti, a ja u kratkim rukavima uz otvoreni balkon isparavam