Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Upomoć-grčevi u listovima!

mayah avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene je ovo iznenadilo, jutros sam se protegnula u krevetu i užasno me uhvatilo u lijevoj nozi! :shock:
    Nisam još od nikoga čula da dolazi do tih grčeva! Ja pijem šumeći magnezij, jedan na dan.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dižem temu - noćas sam iskusila svoj prvi grč u životu i Jesus - kako to boli
    Još uvijek me taj desni list boli kad istežem nogu. Do prije dva tjedna sam pila puno donata i magnezij Biolectra (300 mg u jednoj vrećici, prašak topiv u ustima) zbog mučnina, smanjila sam jer su mučnine prošle, a mislila sam da je to previše, kroz pre dugo razdoblje. Sada razmišljam vratiti se na veće količine magnezija. Kojeg mi proizvođača preporučujete? Da li je OK ova moja Biolectra?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Šumskica,ovaj Magnezij direkt koji si pila je fakat ok.Jedino ako hočeš neku jaču dozu magnezija od napr. 350mg,ali to su ti uglavnom sve šumeće tablete,pa ako ti je bolje "suknut" prah,ostani na Bioelectri!

Ja sam neku večer popila magnezij..nakon par dana što nisam i mislim si,ajde da preduhitrim mogući grč..kad tamo..te večeri kad sam popila magnezij,uhvatio me grč u oba lista,a inače kad zaboravim,nikakvih grčeva!?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •