-
U prvoj trudnoci sam stalno imala neko probadanje u rodnici i bas sam se zato brinula a pocela sam se otvarati negdje sa 35tj. ono po principu uloziva, sve ostalo okej i rodila sa 39.tj.
Ovaj puta me isto malo probadalo u pocetku, cak je bilo nekog mrljanja bez vidljivog uzroka sa 14tj. Od pocetka sam recimo mirovala jer sam imala dosta jake mucnine a kad se to sastavi sa ljetnom sparinom i niskim tlakom...sa 18tj.nalaz uredan i vaginalno i cervikometrija...malo jesam vise radila po doma i isla naokolo ali nista tipa dizala tesko ili preduge setnje (a s prvim djetetom sam stvarno bila ekstra aktivna trudnica do zadnjeg casa), dosla na pregled i ostala kao pegla - 22.tj. a ja uloziva, unutarnje usce se smanjilo nesto u odnosu na proslu cervikometriju ali nisam bila za serklazu. Da sam ocekivala takav nalaz, stvarno nisam, kontrakcije nisam nikakve osjecala ni neku jacu bol pa da bi posumnjala da nesto nije u redu. Isto tako nikakvog sumnjivog iscjetka, brisevi uredni.
Receno mi je da mirujem i tako guram vec 5 tjedana, na zadnjoj kontroli me dr samo vaginalno pogledala, kaze da sam i dalje uloziva i to je to. Nikakva terapija, nikakav pregled u bolnici, hospitalizacija i slicno. Na svoju ruku uzimam magnezij (ajd bar probava sad radi) i dala mi je spazmex cisto da me smiri jer me povremeno boli kao da cu dobiti mengu.
Da bas uzivam sto moram mirovati i ne - jer sam po prirodi dosta aktivna osoba i mrzim biti stalno kod kuce, plus imam trogodisnjaka koji ima viska energije i ne zna za mirne igre ali sta cu, birati ne mogu nego polako. Izgurat cu valjda jos tih preostalih mjesec i pol na kaucu a onda pomalo se vracati u normalu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma