Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Djecji krevet za djecu 2-6 godina... ?

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno Djecji krevet za djecu 2-6 godina... ?

Gdje kupiti 'normalni' krevet koji nije 90x190 - dakle, sa mjere 70x140 ili 150 ili 160... Bila sam u Lesnine, Prime, Pevec-a, Emmezete, Tintilincic... ma nigdje nema!!!! Jedino sam slucajno nasla u SuperKonzuma neki za 300kn ali vec ima nesto nacrtano na sebi i imaju samo jedan (a meni treba 2).

Nije nam moguce staviti 2 velika kreveta u sobu, a krevet na kat mi ne dolazi u obzir jer su jos premali. Dakle, samo mi preostaje naci neki manji krevet dok nesto drugo ne rijesimo.. pliz pomozite!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam dva takva- jednoh bi se odmah riješila a drugog vrlo brzo. Ak hoćeš kupiti - bila bih presretna.
    Iz Ikee su

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mene zanima ovaj drugi kojeg bi se riješila vrlo brzo .

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

LOL, gita meni trebaju bas 2 komada tako da.... ali mozda Nano ima 3 takva kreveta? :D

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Stolari ti mogu napraviti krevet po želji, samo ovisi ima li madraca u takvim dimenzijama. Npr.ovi:
    http://www.njuskalo.hr/djecje-sobe/k...-oglas-3830961

A na njuškalu ima dosta oglasa za manje krevete. Možda nađeš i dva.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mislim da sam nešto takvo u Kiki vidjela, ali nisam sigurna

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Uzmeš ovo:
    http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S39823978/
    jeftino, ok. Mi smo uzeli 2 kom za na more.
    Inače imamo 3 jednaka kreveta iz ove linije (i sav ostali namještaj iz te linije):
    http://www.ikea.com/at/de/search/?query=hensvik
    ali vidim da tog kreveta više nema u ponudi, valjda gase liniju. Šteta, kreveti su baš ok.
    Dostaviti ti može ona ekipa koja dovozi iz Ikee, pričekaš 10-ak dana i dođe.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Neznam koliko ce ti ovo pomoci, ali cisto za info - mi smo prije dva mj. kupili Lei u Ikei krevet koji raste sa djetetom (pokusala sam naci link ali nisam uspjela). Dakle, sada je smanjen na najmanju 140x80, zatim ima 170 i najvecu duzinu od 200cm. Madrac je u tri dijela, tako da kako produzujes krevet, samo dodas taj dodatni dio pod noge.
    Ovo nam se cinilo puno bolje rjesenje nego da kupujem jos jedan krevetic koji ce ubrzo prerasti, a nije nas niti skupo dosao - krevet je bio nekih 50-ak eura, a madrac oko 80, no ima i skupljih i jeftinijih.

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

To je skroz prihvatljiva cijena, Melly!!! Iako sam u Sibenik, morat cu malo vise potrazit kako to ide... jeli znas kako da dodjem do info dostavljaca? negdje sam citala ovdje da neka firma u HR doveze to iz Ikea. ja bi da oni to dostavu kod rodbine u ZG pa bi ja preuzela...

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj riba26 prvotno napisa Vidi poruku
    To je skroz prihvatljiva cijena, Melly!!! Iako sam u Sibenik, morat cu malo vise potrazit kako to ide... jeli znas kako da dodjem do info dostavljaca? negdje sam citala ovdje da neka firma u HR doveze to iz Ikea. ja bi da oni to dostavu kod rodbine u ZG pa bi ja preuzela...
    Jooj, ja ti to stvarno ne bih znala, jer ja sam ti tu u Austriji, a Ikea mi je 10 min od kuce, tako da si mi to sami kupujemo (bar jednom tjedno sam tamo ). To bolje vidi sa ovim curama iz Zg koje su kupovale preko tih firmi. A i znam da postoji topic o narucivanju iz Ikee, potrazi malo na servisnom kutku.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ima u jysk-u identičan kao onaj najobicniji iz ikee...
    Čak je i cijena tu negdje.....
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 11.11.2011. at 08:22

riba26 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ima u jysk-u identičan kao onaj najobicniji iz ikee...
    Čak je i cijena tu negdje.....
    Jel??? A ja bila prije par dana i nisu imali (ja sam u Sibenik)... hmmmmm, budem ih nazvala danas i opet pitala. Mozda mogu naruciti iz drugog ducana.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vidjela sam u njihovom letku nedavno, bili su akciji... Mislim da ih i inače drže...

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ribi sam već napisala, ako ćemo prodavati krevet/krevete, prodavati ćemo ih jedino u kompletu s madracem

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

mom klincu je to muž napravil ( dobro i klinjo je pomagal) od ploča od iverala. 140*70

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •