Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Bušenje rupe za napu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Bušenje rupe za napu

dakle, ako želim probušiti rupu na fasadi kroz koju će ići odvod nape, što mi sve treba?

rupa će biti na takvom mjestu da je do nje nemoguće doći izvana, odnosno kompletno rješenje treba biti izvedeno iznutra - i rupa i cijev i rešetka (da mi ne ulaze ptice)

jel netko imao ovakav problem? nigdje ne uspijevam naći rešetku/rozetu koja bi se prvo nataknula na cijev i onda gurnula van skupa s cijevi (sve koje sam našla stavljaju se s vanjske strane zida)

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

naravno kad je rozeta nešto što natakneš za ukras, tj neka vrsta završetka, znači šira je uvijek od cijevi

pitaj limara koji izrađuje aluminijske cijevi za peći, bojlere, dimnjake po mjeri da ti napravi cijev sa zavarenom rešetkom, gurnete je u rupu i sve 5
    meni su radili izvod za sušilicu, znam da ima jedan privatnik u Petrovoj preko puta Lašćinske

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maxi, hvala na odgovoru

ti imaš aluminijsku cijev? jel imate problema s korozijom? ja sam zbog korozije razmišljala samo o plastičnim cijevima, a možda bespotrebno brinem

maxi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ne, iako mi viri iz fasade desetak cm koliko bi jednog dana trebalo za termo fasadu - čitaj: stara zgrada stražnja fasada /roll/

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tnx

jel ima još netko nekih ideja?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mirjana prvotno napisa Vidi poruku
    tnx

jel ima još netko nekih ideja?
    Imam dvije ideje, e sad koliko će ti biti prihvatljive odvagni:
    - prije smo imali samo kroz zid provedenu onu "teleskopsku" cijev od nape i izvana na zidu rozetu
    - sad imamo opet kroz zid provedenu "teleskopsku" cijev od nape, ali ostavljenu malo dužu, tako da je izvan zida savinuta prema dolje.
    Nema nikakvu zaštitu, funkcionira ok, ali je estetski sranje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •