Evo u Novom Neckermann katalogu nalazi se ovakva sjedalica:
http://www.neckermann-international....q%3Dneckermann
Evo u Novom Neckermann katalogu nalazi se ovakva sjedalica:
http://www.neckermann-international....q%3Dneckermann
koliko je na kraju tripp trapp u sloveniji? kod nas je oko 1100 bez ičega, jel tako?
vimmerby gdje si ti svoju nabavila?
Ninocka, ovdje imaš sve što imaju s cijenama.
Sorry, Ninochka...![]()
ma ne, hvalapreskupo. našla sam na ebayu jednu jefitniju i sa dodatkom za bebe
smajlić se odnosi na krivo napisano ime, ne na link...![]()
tko nam je kriv kad brzo tipkamo...![]()
Ne bi li bilo daleko ekonomičnije dati nekom stolaru da napravi takav stolac? Svaki stolar bi to mogao čim bi vidio sliku.
Heh, a možda bi bilo moguće uspostaviti suradnju između Rode i neke obrtničke škole, koja školuje buduće stolare, a koji bi za praksu mogli izrađivati i ovakvo nešto korisno, a ne za paprenu cijenu :D !
vi brzo tipkate, a ja kasno palim!
da, ja sam svoju kupila u Baby Centru u Mariboru.
i istina, skupa je, Oskaru je to bil poklon.
vidim da si se ti već snašla!
uglavnom, po meni vam uopće nije neophodan onaj dodatni naslon za leđa i gornji jastučić (iako jastučeki idu u kompletu, ali ako nađete kaj rabljeno)
vimmerby, i po meni nije neophodan podložak za leđa, posebno ako je dijete malo veće, ali kako mi koristimo stolac od samog početka dohrane, nekako mi je sigurnije da je naslon malo veći, a i ionako je došao u kompletu s prečkom.
Dream, razmišljala sam o tome da dam stolac napraviti, jer moji imaju jedan malo stariji za unuke kada dođu na ručak koju bi mogla koristiti kao kroj, ali je stolac kompliciranije za napraviti nego što se isprva čini - nisu samo dizajn i fizika u pitanju, već i kvaliteta i sama težina drveta. Mora biti visoko kvalitetno puno drvo za okvir (original je od bukve), a to je već samo po sebi dosta skupo, a tu je i izrada, i netoksične boje i/ili lak. Ne znam, ali po meni, mislim da je to već prevelika gnjavaža, i da je puno jednostavnije (a možda čak i jeftinije) kupiti original.
kupila sinoć na ebayu za 77 funti novu tripp trapp
sa dodatkom za bebu (800 kuna) :D
i idem po nju pa nema troškova dostave
Super, baš mi je drago! :D
da pitam iskusnije s tt-om
jeste ih smontirali točno po uputama, tj. da sjedišna daska ne viri više od 4 cm?
ja jesam i ok je i noi i avi, al nekako mi se čini da bi ta daska ipak trebala malo više viriti, barem kad dijete poraste
i da li ona manja daska uvijek bude sjedeća, ili se kasnije može staviti ona veća (nožna) kad guzica postane veća, recimo moja?
Meni je slatka ova stolica: http://www.baby-walz.com/SyEngine.ph...rbetraeger=741
A koja točno?Elinor prvotno napisa
BTW, kaj si se već zasitila trappice :shock:
Ajoj, zaboravila sam da na ovom sajtu ne šljakaju direktni linkovi.![]()
Ma kako bi se zasitila Tripp trappice, samo sam u vrijeme kupnje zabrijala da je to jedina stolica takve vrste na svijetu
! A ima i drugih zgođušnih, za nešto manje novčića. Ova se zove "Hochstuhl Minou".
molim vas za informaciju ako je znate;gdje da kupim najpovoljnije hranilicu u Sloveniji,Austriji ili Kiki?
Hvala na svakoj informaciji!
Nemam pojma gdje je najpovoljnije. Kupila sam u Kiki jer mi je teško Slatkicu ostaviti na dulje vrijeme na čuvanju dok šopingiram negdje dalje.princess puffy prvotno napisa
Cure gdje su se ono kupovale one fejk Tripp Trapp stolice? Tj. slične ali koje nisu Stokke? Mi bi kupili Lei stolicu za vikendicu a malo mi je skupo kupovati TT za tu namjenu . .
a koliko si je platila u Kiki?i što je sve pametno kupiti uz nju (mislim na sve one dodatke)?enela prvotno napisa
Mima je napisala cijenu. Kupila sam jastuk za sjedenje i ono kaj ide oko pojasa da ne padne.
hvala cure
guglam (jedva sa pretraznikom na bolovanju) i nkako ne nalazm....ja sam uvjerena da sam negdje vidjela za cca 300-400kn fake TT hranilicu ali me sad ubi jer ne znam di, a i meni hitno treba za viksu....mercatoneu?Mima prvotno napisa
e OVO trazm u zg-u
trinity prvotno napisa
tako mi i treba kad imam otvorenih 5 tabova o hranilicama i onda ispadne da su svi sa istok topica! LOOOL
uglavnom, topic je star godinu-dvije i u kiki nisam vidjela tu kopiju.
u lesnini sam danas bila (gledala nesto drugo) i uopce nisam vidjela da ima hranilica....
zna li netko gdje ih DANAS ima za naci/kupiti![]()
nasla i ovo
http://www.njuskalo.hr/oglas86076
khm, khm, imal' ko voljan odgovoriti na ovo?aries24 prvotno napisa
mi smo ju kupili prije negdje 2mj. i montirao ju je MM i dok nisi sad digla post nisam obracala paznju na to kako ju je montirao.
ne nje po pravilima, tj. ne visri samo 4cm. gurnuta je do kraja utora, ne zlaz na drugu stranu van.
znaci, krivo je montirana :/
mi smo ju kupili jučer i teta u Kiki mi je naglasila da se treba montirati baš tako da gornja daska viri max 4cm (što sam ja i napravila), a isto tako mi je rekla da kasnije kada mi dijete bude veće (nisam pitala koliko veće),da zamijenim onu veću dasku s manjom.
mi smo jucer kupili tu trp trap stokke sjedaicu jer su nam je svi hvalili i govorili da bezveze ne bacamo novac na one obicne hranilice jer ih klinci brzo prerastu. uz sve dodatke tipa jastucica i one remencice platili smo je cca2000 kn (sva sreca da na amex daju na rate bez kamata)![]()
međutim kad ju je mm namontirao i to tocno prema uputama meni to izgleda tako neprakticno.. imam osjecaj da ce djetetu bit neudobna.
kakva su vasa iskustva s njom?
ja dolazim u napast da je zamijenim onom klasicnom hranilicom...
nekako mi se cini neprakticno jer imam osjecaj da svaki put kad ce papat s nama za stolom da ce se sav zaliti hranom i to jer nema onaj mali stolic..
jel uopce anatomski prihvatljiva kaj se tice leđa i pravilnog sjedenja?
:?
unaprijed hvala!
ja sam je psovala na početku, ali to je bila naša greška jer smo onaj dio na kojem sjedi previše izvukli van.
stolica je savršena, bar nama.
g se sad pravi velika pa sjedi na običnoj stolici (2,5 god), ali do prije 2 mjeseca samo je sjedila u svojoj trip trapici. i ona ju obožava. sad nam je super kad crta ili se igra plastelinom kod stola.
ja je na tvom mjestu ne bih mijenjala.
oki..
hvala.
mm je isto odusevljen stolcem...
mislim da sam ja malo razocarana jer je to stvarno puno novaca a izgleda mi tako kruto i neudobno...
što se tiče stolića, ima ga, za to sluzi veliki stol, on ti je na istoj udaljenost, a zalit ce se bez obzira u čemu sjediomici85 prvotno napisa
sto se tice anatomije, tu ti je Tripp Trapp pravi izbor, tijelo je u dobrom polozaju s nogama oslonjenim na donju podlogu
moja curka ima 6 godina i još uvijek koristi tripp trap bilo kad jede, bilo kad se igra za velikim stolom
iskreno to je bacanje novaca za takve skupe hranilice gdje ce bebac u pocetku sjediti u njoj ako uopce i bude htio sjediti u njoj a na kraju ce negdje skupljati presinu jer ce sjediti s vama za stolm i jesti ko i svi drugi ukucani...to je moje misljenje i drzim se toga...iskrenost....
Ja se ne bih slozila s tobom, obzirom da ovu hranilu koristis od pocetka i stolica 'raste' zajedno s djetetom ... na kraju ako nece dijete mozes ti sjediti na toj stolicimala lanna prvotno napisa
![]()
pa tripp trapp je po meni upravo zato i dobra
jer se može koristiti i kasnije
ja sam svome kupila kopijukad je već dobrano zagazio u 4. godinu da mu je bolja visina do stola (koji je izrazito visok)
a uredno je koristim i ja ili netko od gostiju kad nam pofali stolaca
ja nebi dala tolike novce za hranilicu jer mi je jako skupa...nasla bi kopiju ali i dalje nebi ju kupila jer ce nakon nekog vremena skupljati prasinu....meni se ni nesvidja tako da nebi sjedila na njoj...![]()
![]()
mala lanna, na tripp trapp se ne uspije skupiti prašina jer mi dijete već više od 6 godina svakodnevno više puta na dan sjedi u njoj, jedino što možeš naći su ostaci hrane, plastelina ...![]()
Kod većine djece i roditelja ti je to kak se postaviš. Ako zacrtaš i sebi i djetetu da sjedi u hranilici, ono će sjediti u hranilici jer mu je to najnormalnije. Slična stvar je s autosjedalicom: znaš da je to jedino ispravno i sigurno i oko toga nema rasprave.mala lanna prvotno napisa
ja ne bih kupila niti jednu drugu hranilicu![]()
grozne su, glomazne, nepraktične... Mi jednostavno obožavamo tripp trapp.![]()
jedino što je koristimo bez jastučića jer inače dijete zapinje, ovako lijepo uklizne![]()
probali smo 'normalnu' hranilicu kad smo bili kod mojih. meni je bilo :shock: Onaj pladanj ispred...samo smeta, morala sam je hraniti s boka, sva sam se smotala. ona se nije u toj hranilici ni vidjela koliko je sve veliko...
ovako lijepo sjedi s nama za stolom, pravi se velika i uživa. kad naraste neću morati smišljati kako podići stolice (jastukom ili štajaznamčim) da dijete normalno sjedi za stolom. a koristit ćemo je kao stolicu za pisaći stol, kad ga bude imala.
evo i slika
p.s. stavila sam već link i na drugoj temi o tripp trapp
tripp trapp nije hranilica. tripp trapp je stolac koji raste s djetetom.![]()
ja prva ne bih kupila šmensi hranilicu, ali za tripp trapp ne žalim novaca.
moj stariji sad više voli sjediti na "velikom" stolcu pa ćemo nas dvoje tt prilagoditi malom bratu, on će za koji mjesec dorasti do njega.
za nekoliko godina proslijedit ćemo tt dalje.![]()
svatko ima svoje misljenje ja samo hocu reci da ju nebi kupila jer mi je jako skupa...mozda ako budem imala visak novaca cu je kupiti ali cisto sumnjam..tako da nista od stolice-hranilice...a i cini mi se malo nezgodna za male bebace do godinu dana...tako da nisto od te stolice....
imaš pravo, svatko ima svoje mišljenjemala lanna prvotno napisa
![]()
ja, recimo, nikad ne bih kupila običnu jer je to čisto bacanje novca za nešto što se koristi prekratko...
i ne, nije nezgodna za bebe do godinu dana, moja sjedi u njoj od početka. sada ima 10 mjeseci...ne žali se.
na svu srecu nisam ni kupila novu je sam dobila i to tri komada...kad god malu stavim u hranilicu pocne vristati i tresti se i sad je jos hranim u kolicima ali se nedam....svaki dan po malo sjedimo i zabavljamo se valjda cemo uspijeti...sve i da hocu kupiti tt stolicu nemam je gdije kupiti jer za sve moramo ici van vukovara i jako mi je skupa....
mi smo u Kiki kupili ovu hranilicu :
http://www.hauckuk.com/en/detail.asp...4&ARTNR=662953
Hauckova je i koštala nas je malo manje od 500kn :D
imamo je neka 3 mjeseca i za sada se dobro drži
nije nepraktična za bebe do godinu dana. moja je u njoj od 6 mjeseci, napominjem da je sama sjela sa 4 mjeseca i sa 6 sjedila bez potpore.
mala lana koliko ti je staro dijete?
pokušaj ju staviti kako preporučuju u uputstvima na 2-3 min za početak, igraj se s njom dok se ne navikne pa ju tek onda počni hraniti u njoj.
kada se kupi u Kiki, se dobiva u "kartonima" i doma slaže?
koliko su cca veliki tj. teški te kartonske kutije?
da li je netko bio u zadnje vrijeme i vidio imaju li sve boje?
koja je aktualna cijene stolca plus one prečke i naslona za leđa?