Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 372

Tema: tripp trapp hranilica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    kada se kupi u Kiki, se dobiva u "kartonima" i doma slaže?
    koliko su cca veliki tj. teški te kartonske kutije?
    da li je netko bio u zadnje vrijeme i vidio imaju li sve boje?
    koja je aktualna cijene stolca plus one prečke i naslona za leđa?
    mi smo ovaj tjedan kupili tripp-trappicu u kiki. kutija ti je skroz mala, nekog trokutastog oblika, najveca stranica ima cca 1,20m, a mislim da sam i previse rekla, lagana je i mozes je bez problema i sama dici. imali su sve boje osim plave. naslona za leđa s onom ogradicom je bilo bas u svim bojama.mi smo napravili slatku kombinaciju - zeleni stolac i plava ogradica.
    sam stolac ti je 1198kn (ili tak nekaj), ovaj naslon je nekih 250kn.
    Mi smo uzeli i one jastucice kojih isto ima u fora bojama, a to ti je jos dodatnih 250kn i uzeli smo one sigurnosne remencice koji su 270kn. Tako da nas je dosla cca 2000kn.
    Moj savjet : nemojte uzimat sigurnosne remencice (to su oni oko ruku pa preko leđa ko na obicnim hranilicama) jer su zaista nepotrebni.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mici85 prvotno napisa
    Moj savjet : nemojte uzimat sigurnosne remencice (to su oni oko ruku pa preko leđa ko na obicnim hranilicama) jer su zaista nepotrebni.
    to je i moj savjet. NIKAD ih nismo koristli.

a ni jastučiće...još ajde onaj iza leđa ali onaj ispod guze samo smeta (bar meni) kad je pokušavam ugurati unutra... :/

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

SUPER, CURE!
    dobila od jedne dobre duše forumašice popust od 10% u Kiki pa razmišljam da sestru pošaljem da mi kupi
    još mi dugo neće trebati, ali treba iskoristit opust, ne?
    (nadam se da se odnnosi i na Stokke jer sam jedomm prilikom čitala da na S. nikad ne daju popust; wtf!?!)
    mislim da ću ja uzeti samo stolicu i naslon (onaj "set", ili u taj "set" spadaju i ti remenčići? jer to bih "propustila" po vašim iskustvima, a i ne bih uzela jastučiće, to ću sama skockati)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ok, našla sam si odgovor!
    sad sve znam...
    btw, imate slike vaših tripp trappica da vidim kombinacije "uživo"?
    ja mislila zelenu sa zelenim (predosadno?)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa
    osim ako nemate bebu koja je sitna, ali dinamitna pa se u sekundu izvuče iz sjedalice :shock:

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kao dugogodisnji korisnik tripp trapp stolice, mi imamo 2 komada doma, mogu samo dodati da je to jedna od stvari sto smo kupili za klince koje su ubjedljivo korisne, premda je cijena stvarno paprena.
    izgledaju neudobno, ali moji su ih koristili i koriste jos uvijek, a ja isto volim sjediti u stolici.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa
    kao dugogodisnji korisnik tripp trapp stolice, mi imamo 2 komada doma, mogu samo dodati da je to jedna od stvari sto smo kupili za klince koje su ubjedljivo korisne, premda je cijena stvarno paprena.
    izgledaju neudobno, ali moji su ih koristili i koriste jos uvijek, a ja isto volim sjediti u stolici.
    dakle, "dugoročna" investicija 8)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Gitulja mala mi je stara sedam i pol mjeseci naveliko sama sjedi sad se pocela i sama ustajati na nogu uz kauc....jednostavno kad ju vidi pocne vrisati tako da sam si rekla da ju necu forsirati...jos malo cemo cekati za sad ju hranimo u krilu ili u kolicima kako kad....

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mala lanna prvotno napisa
    Gitulja mala mi je stara sedam i pol mjeseci naveliko sama sjedi sad se pocela i sama ustajati na nogu uz kauc....jednostavno kad ju vidi pocne vrisati tako da sam si rekla da ju necu forsirati...jos malo cemo cekati za sad ju hranimo u krilu ili u kolicima kako kad....
    možda se plaši visine :? ?

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a ni jastučiće...još ajde onaj iza leđa ali onaj ispod guze samo smeta (bar meni) kad je pokušavam ugurati unutra... :/
    i mi smo kupili dodatnu opremu ali smo i nakon nekog vremenu išli vratiti jasučiće koji idu ispod guze jer su nepotrebni a i sjedalica se lakše samo obriše poslije jela nego da se svako malo peru ti jastučići. ovaj za naslon za leđa je ok.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

to sam i ja pomislila da se plasi visine zatu ju ni ne forsiram...kad bude malo starija sjedit ce i jesti ce u noj....

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Maya_78 prvotno napisa
    ok, našla sam si odgovor!
    sad sve znam...
    btw, imate slike vaših tripp trappica da vidim kombinacije "uživo"?
    ja mislila zelenu sa zelenim (predosadno?)
    mi smo uzeli limeta zelenu stolicu i onaj naslonjac i ogradica su plavi. jastucici su bijeli s nekim plavim smeđim i zelenim zivotinjama (mislim da je pisalo da je to model tales il tak nekaj).
    evo ja cu sutra-preksutra staviti fotkice hranilice i mishonje na fejs pa ti posaljem link ili mailom da vidis kako izgleda...
    uglavnom, ne mozes fulati...sve su stvarno slatke...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj princess puffy prvotno napisa
    mi smo ju kupili jučer i teta u Kiki mi je naglasila da se treba montirati baš tako da gornja daska viri max 4cm (što sam ja i napravila), a isto tako mi je rekla da kasnije kada mi dijete bude veće (nisam pitala koliko veće),da zamijenim onu veću dasku s manjom.
    Srećom da sam to napisala ovdje,jer se toga uopće ne sjećam.Da li tko može potvrditi da li je to točno ili dati savjet što učiniti obzirom na upozorenje da ta gornja daska smije viriti max 4 cm,a mi sada već imamo 16 mjeseci i guza nam više ne stane u nju kada je tako montirana.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

I mi bi tripp trapp, ali jako nam je skupa, pa me zanima, jel ima tko iskustva sa "kopijama" koje su puno povoljnije i gdje ih osim u Kiki ima za naći???

Ako netko ima "kopiju" ja ga molim za mišljenje i iskustvo (i naravno gdje i po kojoj cijeni se može naći - isključivo u Zagrebu).

Zahvaljujem na odgovorima.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

prijateljica ima ovakvu i jako je zadovoljna (kupila preko oglasnika)

znam da ima u kiki, a vidjela sam i u lesnini, u bebinom svijetu (okretište dubrava), i u mercatoneu su imali... Sve su drvene, neke kvalitetnije, neke manje kvalitetne...trebala bi pogledati uživo da zaključiš koiko su čvrste (ili nisu)

mislim da ima za kupiti i u quelle i neckermannu...bar je bilo kad sam ja gledala...

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kopiram svoj post za i ja ću biti tata:

Citiraj mirjana prvotno napisa
    mi smo u Kiki kupili ovu hranilicu :

http://www.hauckuk.com/en/detail.asp...4&ARTNR=662953

Hauckova je i koštala nas je malo manje od 500kn :D

imamo je neka 3 mjeseca i za sada se dobro drži
    sad je već imamo nekih pola godine i dobro se drži

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mirjana :D hvala ti!!!
    Sviđa mi se jako (sad još u živo da ju vidimo)

Ne tiska dijete ona prečka/ograda?)

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne tiska uopće, moja curka je sad proslavila 3. rođendan i još koristimo tu prečku
    jako voli tu stolicu

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    osim ako nemate bebu koja je sitna, ali dinamitna pa se u sekundu izvuče iz sjedalice :shock:
    npr. kao moj sin - pa se okreneš na sekundu a on već čuči na stolu... brrrr...
    ODMAH sam išla kupit remenčiće. čak i sad kad ima 2 godine uspijeva se bez frke izvući.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

prečkica ne žulja. ja sam ju htjela maknuti jer se G sama penje pa mi se čini dosta nespretno da se pentra preko nje. ali šefica ni čuti, kaže da joj treba.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

zašto je zelena triptrapica skuplja od ovih "običnih" boja? jer je nova? kako su lukavi...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj gitulja prvotno napisa
    prečkica ne žulja. ja sam ju htjela maknuti jer se G sama penje pa mi se čini dosta nespretno da se pentra preko nje. ali šefica ni čuti, kaže da joj treba.
    a koliko ste vi "stari"?
    meni se čini da nam smeta ta prečka jer ju jedva uvućem u stolicu (usko nam je),ali smo čini mi se još mali (17.mjeseci) da ju izbacimo

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Mi ovu stolicu imamo kod bake....i mwni jw katastrofa :/ Kao prvo-digne se u njoj u roku sekunde i ne smijem skloniti pogled s nje ni na tren. Kao drugo- iako imamo jastučiće, svejedno se lupi glavom baš svaki put kad se nasloni ili kad protestira da neće jesti. A kao treće- u stolici koja ima tacnu ne ispada joj sve 100 puta na pod...u ovoj je više na podu nego njoj u rukama. Jedino mi je eto super što dijete jede za stolom. Iako mi je za to možda i bolja solucija onaj nastavak za stolicu.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a koliko ste vi "stari"?
    meni se čini da nam smeta ta prečka jer ju jedva uvućem u stolicu (usko nam je),ali smo čini mi se još mali (17.mjeseci) da ju izbacimo
    2,7 godina.

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Ninči, kako misliš lupi glavom kad se nasloni?
    Sorry, nije mi jasno kako to uspije.

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure moje!

ja isla jucer u Kiku sa mamom ( bakom ) koja je izrazila zelju da kupi unucici tu famoznu hranilicu o kojoj ja tako odusevljeno pricam mjesecima!

sto da vam kazem!

Kada sam ju vidjela uzivo samo sto se nisam rasplakala od jada kako bezveze izgleda !

a mama me sam gledala i pitala -to kosta 1300 kn?, nije mi jasno!

nekako mi je siromasna-kaqo da je od obicne lose obojane sperploce!

uzas.

uglavnom-definitivno moram odustati od nje i naci neku cobansku obicnu jer ako kupim trip trap ljudi ce me zezati do kraja zivota.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anatom, žao mi je što si se račarala jer nama je ona pun pogodak :D , koristimo ju već 6 godina

može ti biti razlog i to što si ih vidjela samo u dućanu, u onom velikom prostoru, a ne za stolom , sasvim ti je drugi osjećaj kad ju vidiš za kuhinjskim stolom
    odnesi ju u onaj dio gdje su kuhinje i stavi uz kuhinjski stol, onda ćeš vidjeti koliko odgovara funkcionalno i estetski onome čemu je i namjenjena

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

čini se da je stvorena pogrešna predodžba da svako dijete mora neizostavno imati tripp-trapp ili će biti doživotno traumatizirano.

dakle, kome se stolac ne sviđa, preskup mu je, neki drugi mu se više sviđa više - neće kupiti.

ali definitivno ti mogu reći da nema veze sa šperpločom, zaista je solidna. moja ni izgledom ne podsjeća na šper.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ali definitivno ti mogu reći da nema veze sa šperpločom, zaista je solidna. moja ni izgledom ne podsjeća na šper.
    to je živa istina. kako je to drvo samo čvrsto i teško!!!
    meni se činila malo krhka dok je nisam vidjela uživo. mislila sam da bi se mogla slomiti

Citiraj anatom prvotno napisa
    uglavnom-definitivno moram odustati od nje i naci neku cobansku obicnu jer ako kupim trip trap ljudi ce me zezati do kraja zivota.
    anatom ajde lijepo u potragu za nekom dugom hranilicom koja će TEBI biti najbolja i najpraktičnija. i baš te briga za tuđe mišljenje. ljudi će uvijek naći razloga da te zezaju do kraja života, ali barem ćeš ti biti zadovoljna svoijm izborom

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi smo prečkicu izbacili s jedno 15 mjeseci... neko vrijeme smo još koristili remenčiće, a zadnja 2-3 mj., ni njih više ne koristimo.

V se vrlo spretno penje i silazi s nje, ne vidim kako bi to izvela s prečkicom...

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    čini se da je stvorena pogrešna predodžba da svako dijete mora neizostavno imati tripp-trapp ili će biti doživotno traumatizirano.

dakle, kome se stolac ne sviđa, preskup mu je, neki drugi mu se više sviđa više - neće kupiti.

apsolutno se slazem sa ovim. mni je ona najvec plus jer u njoj moze sjedti i sa svojih 3 dok u plasticnoj nema sanse (a i ne sudjeluje s nama za stolom) kao i sa svojh 5 ako joj obicni stolac jos uvijek bude bio preniski

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ninči, kako misliš lupi glavom kad se nasloni?
    Sorry, nije mi jasno kako to uspije.
    Ako se pomaknula skroz na rub i naglo se nasloni u stranu- redovno lupi glavom. A kad se protestno počne bacati da i ne pričam :/

Naravno, svakome nešta odgovara, a nešta ne

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa
    meni je ona najvec plus jer u njoj moze sjedti i sa svojih 3 dok u plasticnoj nema sanse (a i ne sudjeluje s nama za stolom) kao i sa svojh 5 ako joj obicni stolac jos uvijek bude bio preniski
    ili ja sa svojih 31 i neću napisati koliko kila.
    meni je pak toliko udobna za sjedenje, da sam si mislila bi li je kupila i za ured. ipak, odlučila sam da neću, jer bi kuhinjski stolac možda ipak malo smoješno izgledao u uredu. pokušat ću naći neku toliko udobnu, a izgledom malo uredskiju.

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Drage mame!
    Eto da se pohvalimo da smo i mi postali ponosni vlasnici zelene ''stokice'' sa crnim baby setom - ta kombinacija izgleda fenomenalno.
    Kai je bio toliko uzbuden kad smo ga u nju stavili - odmah nam je bilo jasno da se svaka kuna isplatila.
    Iako je imamo tek par dana svijesni smo da nam je to najbolja investicija u djecju opremu do sad.

Ali ja imam i jedno pitanje za vas koje imate vec duze iskustvo.
    Da li je itko od vas montirao na dno one dodatne podloske na noge - extended glider - to nam je doslo u maloj kutijici sa baby setom.
    Ima li potrebe to montirati s obzirom da stolica vec ima gumene trakice protiv klizanja?

Ako se o tome vec pisalo ispricavam se ali ne stignem sve procitati.

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

malo podizem,jel netko vidio gdje ima za kupiti kopiju tripp trapp,malo mi je sad puno dati soma i nes kuna, a imam za kcer kopiju i jako smo zadovoljni.gledam na kikinoj stranici za ovu koju imamo pa ju ne nalazim ... :?

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vidjela sam kopiju u Lesnini u Zadru i na nekoj akciji je bila oko 200kn.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

jel tko koristio ovu kopiju sa njuskala?
    jeste li zadovoljni?

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Moja kuma kupila tu s njuskala i nije zadovoljna. Nisam preveč pitala, ali mislim da ju ždere vrsta drveta i montiranje pladnja.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ivana, mi smo montirali one dodatne podloske na noge (extended glider) - kako se Toma ima naviku rukicama odgurivati od stola kad završi s klopom, ti dodaci služe da se u slučaju odgurivanja sjedalica ne može okrenuti i pasti na leđa (ne znam jesam li objasnila kak treba).
    U svakom slučaju korisno je.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Djenka prvotno napisa
    Moja kuma kupila tu s njuskala i nije zadovoljna. Nisam preveč pitala, ali mislim da ju ždere vrsta drveta i montiranje pladnja.
    djenka, možeš li ju pitati je li vidjela stolac prije nego ga je kupila ili se može samo prema slici. ne kužim koja to firma prouzvodi. ima li što još što joj ne paše. možeš mi na pp.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj the enchantress prvotno napisa
    djenka, možeš li ju pitati je li vidjela stolac prije nego ga je kupila ili se može samo prema slici. ne kužim koja to firma prouzvodi. ima li što još što joj ne paše. možeš mi na pp.
    može i meni

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u vezi tog stolca, kaže da nije zadovoljna s "ogradicom" za sigurnost djeteta, ovo što dođe između nogu, kaže da joj se vrlo brzo spigala. Druga stvar koja joj nije legla je, kaže, pladanj, koji je ispao nepraktičan, pa su uvijek udvoje morali stavljati malu u hranilicu... jedan ju drži, dok drugi s obe ruke namješta pladanj.

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

u vezi tog stolca, kaže da nije zadovoljna s "ogradicom" za sigurnost djeteta, ovo što dođe između nogu, kaže da joj se vrlo brzo spigala. Druga stvar koja joj nije legla je, kaže, pladanj, koji je ispao nepraktičan, pa su uvijek udvoje morali stavljati malu u hranilicu... jedan ju drži, dok drugi s obe ruke namješta pladanj.
    bolje onda kupiti orginal tripp trapp? jel' bi to bio njen zaključak (da uvjerim mm-a )

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Original stoke trip trap je vječiti komad namještaja, mogu ga ziher generacije koristiti, ja jedva čekam da moja triptrapica postane barski stolac (kad klinci prerastu opciju hranilice), pa da ga i ja mogu zajašiti ponekad.

Leni avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure, kad ste izbacili ogradicu?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo, mi smo baš pred dva dana uklonili ogradicu i onaj baby seat (curička je navršila 18 mjeseci), misleći da ćemo gospodičnu time ponovo pridobiti da sjedi u svojoj stolici, ali želja nam se nije ostvarila.
    Naime, pred cca mjesec dana odjednom je počela odbijati sjediti u svojoj tripp-trappici - dotad ju je obožavala, od početka dohrane je s guštom sjedila u njoj (što je punih godinu dana) i bili smo prezadovoljni izborom stolice - a onda odjednom neće više u nju. Čini mi se da bi moglo imati veze s nekim novim navadama koje je stekla u jaslicama: tamo oni sjede na pravim malim stolicama za malim okruglim stolom i kolektivno mljackaju pa ju je valjda počelo žderati što je doma na neki način 'drukčija' od mame i tate. I počela je inzistirati da i ona sjedi na velikom stolcu kao i mi. Problem je što joj ploha stola dolazi do brade pa njezino samostalno jedenje (na kojem također temperamentno inzistira) izgleda ko da su došle tri male svinjice za stol, a ne jedna...

the enchantress avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

cure, imam problemčić s tripp trappicom. jučer nam je stigla iz brežica, mm ju je sastavio i klima se.

je li koja imala sl problem?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

blackie, možda da neko vrijeme mama ili tata sjede u njoj pa ju ona opet poželi tj. istjera vas iz njene stolice

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi imamo petru-kopiju
    nisam ju još koristila, al sam stavila 2 puta tonku u nju
    ne vidim problem pri stavljanju djeteta??
    i izgleda super.

Stranica 6 od 8 PrviPrvi ... 45678 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •